okumayı çok istiyorum ama herkes böyle deyince soğuma geliyo
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Benim kuzen de okuyo, belediyede çalışan peyzaj mimarı kuzenş var. Onun sayesinde ve babasının da mütahit olması sebebiyle iş bulacak.
Yalnız bildiği programlar skechup, AutoCAD, Adope photoshop, illüstratör.
Bunlar ben de 2 ay eğitim aralark öğrensem. Ben de mimar olurum da. İşte onların imza, yetki durumları var hepsi bu. Bence iş imkanı çevrene bağlı.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
+1 yılNetworkun nasıl ben olsam okumam kesinlikle ya diplomat olmaya ya da pilot olmaya çalışırım
00 Yorumla
+1 yılFarkındalık yaratirsan iş sahibi olursun
00 Yorumla
+1 yılGenelde kendi işini yaparsım daha çok kazanotsım
00 Yorumla
+1 yılÇevrem var mı? Yoksa hiç bulaşma
05 Yorumla- +1 yıl
Çevre derken... bunu hep soruyorlar hala anlamadım
- +1 yıl
Yani mesleği eline aldığında, iş networkün kuvvetli mi insanları tanıyor musun, piyasaya hakim misin? Yarattığın ürünü satabileceğine inanıyor musun? 0 dan inşaa edeceksen herşeyi çok zorlanacaksın. Olmaz diye bir şey yok ama riskler %80 e %20
- +1 yıl
Biliyorum... cevre halledilir bence... su bölümü kazanmak istiyorum ama şöyle bi durum var ben alan seçerken bana iç mimarlık ea da dediler ama 1 ay önce ogr3ndim sayısaldaymış şimdi köpek gibi sayısala çalışıyorum ama yetismiycek diye korkuyorum
- +1 yıl
Come down pls, dünayanın sonu değil. Biz okuduk mühendislik madalya takmadılar. Yanlış anlamazsanız bir yorum yapacağım zaten kadınlara karşı bir pozitif ayrımcılık var, zeki biriyseniz çevre yapabilirsiniz.
- +1 yıl
Haklisin ama benim için çok önemli çocukluktan beri sadece bu mesleği istiyordum ve sadece o bölümü istiyorum...
Gizli Üye(18-24)+1 yılDış oku
09 Yorumla- +1 yıl
Knk dış mimar diye bisey yok o düz mimar oluyor
Cevap sahibi+1 yılOnu diyorum ben de kanka
- +1 yıl
Yok knk ben xoxukluktan beri iç mimarlık istiyordum iç mimarlıktan başka bölüm istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılMesaj atabilir misin sen
- +1 yıl
Bu arada saahte erkek hespasin biliyroum
Cevap sahibi+1 yılNasıl
- +1 yıl
Hesap kız değil erkek bunu biliyorum olmasaydın şimdi bunu söylediğim için hesabını gizli yapmazdın 😂
Cevap sahibi+1 yılÖyle zaten yanlışlıkla açtım bu hesabı
- +1 yıl
Tabi canım kesin yanlislik la açmışsındır... KS deki sapıklardan biriyim demiyorsun da 😒
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne