Kızlar Bir Adım Öne Akdeniz Üniversitesi'nde hemşirelik okumak mantıklı mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sıralaması kaç yapabilir miyim Antalya da çok istiyorum yurt çıkar mı geri ödemesiz burs çıkar mı bilgi verir misiniz Akdeniz Üniversitesi'nde hemşirelik okumak mantıklı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
isimsizbilen Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Burs için anasız babasız evsiz olman lazım. Yurt işini bilmiyorum 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Hayır ya ne alaka devlet bursu diyorum bunu benim arkadaşımda alıyor aylık 2 bin Allah'a şükür anası babası sağ Yorumla isimsizbilen +1 yıl Valla öyle kolay kolay herkese çıkmaz geri ödemesiz burs. Yorumla Soran +1 yıl Valla benim arkadaşa çıktı acaba başka şehire gidenlere mı çıkıyor bide durumu olmayanlara Yorumla isimsizbilen +1 yıl Evet durumu olmayanlara çıkıyor. O yüzden dedim anasız babasız olacaksın diye. Yani ev araba ananın babanın üzerine bir şey olmayacak öyle çıkıyor Yorumla Soran +1 yıl Evimiz yok bir arabamız birde motorumuz var ev kira Yorumla
nismo_ Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Abim ordan mezun oldu geçen sene. Güzel diyordu yani. 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Sıralaması kaçtı hangi bölüm okuyordu Yorumla nismo_ +1 yıl Hemşirelik okudu. Sıralamasını hatırlamıyorum valla. Yorumla Soran +1 yıl Yaa lütfen sorar misin benim için hangi yılda girdi puanı sıralaması çok önemli benim için lütfen 🥺 Yorumla nismo_ +1 yıl Valla 2019 da girdi yanlış değilsem. Sıralaması da 110 bin civarı olması gerek. Geçen sene atandı. Şimdi kaç bilmiyorum. Siz bi bakın web den. Yorumla Soran +1 yıl Çok zekiymis baya Yorumla nismo_ +1 yıl Teşekkürler, biraz öyledir. Benim abim sonuçta fjfj Yorumla Soran +1 yıl Off ya nasıl kazanicam ben Yorumla nismo_ +1 yıl Dert etme, yeter ki çalışmana odaklan Yorumla
Dnzdyol Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Hemşire atamaları nasıl 0 3 Yorumla Soran +1 yıl İnan bilmiyorum Yorumla Dnzdyol +1 yıl Bence ilk bi ona bak sonra zor durumda kalma Yorumla Soran +1 yıl Ne dicem ki Yorumla
azdırmagönülazdır_ma Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 57% +1 yıl neden olmasın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bilenler yazsın lütfen Yorumla
kimligigizliajan Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Çalış çıkar 0 12 Yorumla Soran +1 yıl İns Yorumla Soran +1 yıl Bu arada ben yorgunluktan full uyumuşum sen beni niye çıkardın 😃 Yorumla kimligigizliajan +1 yıl 😂😂 Yorumla kimligigizliajan +1 yıl İstek atar mısın Yorumla Soran +1 yıl 13 saat uyumuşum bende çok şaşkınım şu an bir kalktım sabah olmuş. Yorumla kimligigizliajan +1 yıl Kızdım ondan 😄 niye yazmadın Yorumla kimligigizliajan +1 yıl Ohaaa 😅😅😅 Yorumla kimligigizliajan +1 yıl Niye yazmadı deyince uyudun kaldın haber etseydin keşke 🥺 Yorumla kimligigizliajan +1 yıl Soruda tahmin ettim aynı soru olunca Yorumla Soran +1 yıl Vallahi arkadaşlarımda yazmış nerdesin falan diye ahahahha kış uykusuna yattım herhalde Yorumla kimligigizliajan +1 yıl Mesaj attım Yorumla kimligigizliajan +1 yıl Ordayım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Burs için anasız babasız evsiz olman lazım. Yurt işini bilmiyorum
Hayır ya ne alaka devlet bursu diyorum bunu benim arkadaşımda alıyor aylık 2 bin Allah'a şükür anası babası sağ
Valla öyle kolay kolay herkese çıkmaz geri ödemesiz burs.
Valla benim arkadaşa çıktı acaba başka şehire gidenlere mı çıkıyor bide durumu olmayanlara
Evet durumu olmayanlara çıkıyor. O yüzden dedim anasız babasız olacaksın diye. Yani ev araba ananın babanın üzerine bir şey olmayacak öyle çıkıyor
Evimiz yok bir arabamız birde motorumuz var ev kira
Abim ordan mezun oldu geçen sene.
Güzel diyordu yani.
Sıralaması kaçtı hangi bölüm okuyordu
Hemşirelik okudu.
Sıralamasını hatırlamıyorum valla.
Yaa lütfen sorar misin benim için hangi yılda girdi puanı sıralaması çok önemli benim için lütfen 🥺
Valla 2019 da girdi yanlış değilsem.
Sıralaması da 110 bin civarı olması gerek.
Geçen sene atandı.
Şimdi kaç bilmiyorum. Siz bi bakın web den.
Çok zekiymis baya
Teşekkürler, biraz öyledir. Benim abim sonuçta fjfj
Off ya nasıl kazanicam ben
Dert etme, yeter ki çalışmana odaklan
Hemşire atamaları nasıl
İnan bilmiyorum
Bence ilk bi ona bak sonra zor durumda kalma
Ne dicem ki
neden olmasın
Bilenler yazsın lütfen
cikabilir neden cikmasin okunur da guzel yer
Çalış çıkar
İns
Bu arada ben yorgunluktan full uyumuşum sen beni niye çıkardın 😃
😂😂
İstek atar mısın
13 saat uyumuşum bende çok şaşkınım şu an bir kalktım sabah olmuş.
Kızdım ondan 😄 niye yazmadın
Ohaaa 😅😅😅
Niye yazmadı deyince uyudun kaldın haber etseydin keşke 🥺
Soruda tahmin ettim aynı soru olunca
Vallahi arkadaşlarımda yazmış nerdesin falan diye ahahahha kış uykusuna yattım herhalde
Mesaj attım
Ordayım