Merhaba, ben İngilizce öğretmeni olmak istiyorum dil bölümünü seçeceğim, ama içimde bir Edebiyat aşkı var 🥲💞 vazgeçemiyorum ama edebiyat öğretmenlerinin atanma konusunda sıkıntı yaşadığı da biliyorum. Edebiyat öğretmeni olmamamin tek sebebi atanma problemleri, onun dışında İngilizce en iyi olduğum ders ve herkes beni ingilizce konusunda över. Sen dil bölümüne git vs hep demişlerdir bana. Ortaokul İngilizce öğretmenliği yapsam, ayrıyeten Ek Ders ücretli Edebiyat öğretmenliği yapsam, ya da direkt Ortaokulda İngilizce, Lisede yedek (?) Edebiyat öğretmeni olmam mümkün mü? Benim eski öğretmenlerim iki farklı okula gidiyordu da. Cevaplarsanız çok mutlu olurum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu yeterlilikle alakalı bütün kısımlarını cevabı sizde saklı onu siz yapabilirim Yapamam diye değerlendirmelisiniz Bence bu bir Onun dışında dediğiniz tarzda ancak zaten işleyebilir Yani birisine özel ders olarak verirsiniz birisi resmi devlet işiniz olur ama bu da dediğim gibi yorabilir ya da belki bir kurumda atıyorum edebiyat öğretmeni olarak iş yaparsınız dershane gibi bir yerde farklı bir yerde de devlet iş yapabilirsiniz ama burada sigorta durumları işte kayıt durumları nasıl oluyor bilmiyorum ve yeterlilik durumunun yine hatırlatmak istiyorum önemli olduğu bir konu Takdir sizin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Merhaba. Bende senin gibi düşünerek alan bölümü okudum. Ardından formasyon aldım. Şu an hem öğretmenlik hem de bölüm işimi yapabiliyorum. Ayrıca arkadaşımın formasyonu olmadan ücretli öğretmen olarak MEB'de çalışmaya başladı (her ne kadar bu kararı saçma bulsam da kendisi de alan dan mezun).
Sağlık-temel bilim alanında olan biri olarak şunu söyleyebilirim ki yabancı dil çok önemli. Senin yerinde olsam dil bölümüne giderdim. Yurtdışına gitme gibi bir düşüncen varsa yolunu çok açıyor. Çok yönlü düşünmeni, kendini dinlemeni ve ileride severek yapacağın mesleği seçmeni öneririm. 🙃01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5Cevap
+1 yılyaparsın nedne olmasin bilgin varsa
02 Yorumla
Soran+1 yılya çalışırım ben çalışmasına ama imkanı var mı bu işin
- +1 yıl
tabi unvs bitiridysen olur ya
+1 yılÇift diploma olursa olur
00 Yorumla
+1 yılÖzel okulda yapabilirsin elbette
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıledebiyatı ingilizce anlatırsın :D
00 Yorumla
+1 yıldenemen gerekir
02 Yorumla
Soran+1 yılyani imkan var mi diyorsunuz
- +1 yıl
Istersen var tabi
+1 yılHayır
01 Yorumla
Soran+1 yılAma bir video görmüştüm, o adam Edebiyat öğretmeni ve İngilizce öğretmeni olarak ek ders ücretli çalışıyorum demişti heveslenmiştim;(
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne