Kızlar Bir Adım Öne 28 yaşındayım. Polis olabilir miyim, parkur çok zor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Boy kilo tutuyor parkurda takla atamam gibi :( 28 yaşındayım. Polis olabilir miyim, parkur çok zor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
dodgee Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kursuna gitsen 2 ay falan halledilmicek gibi değil Daha zor parkulara girdim 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Takla atamam gibi Yorumla dodgee +1 yıl Kafa üstü takladır o Yorumla 3535buusee35___ +1 yıl @dodgee furkan Yorumla dodgee +1 yıl Furkan kim Yorumla Soran +1 yıl Bu arada takla zor değil dbhdbdnd sıçrama tahtası zor Yorumla dodgee +1 yıl Sıçrama tahtası mı Minderde atmıyor musun taklayı Yorumla Soran +1 yıl Yok tahta bır engel var onun üstünden zipliyosu Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Aşırı zor knk o parkur net senin 4-5 ay hazırlanmanazim kondisyon yoksa 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Takla atamam gibi Yorumla Theseussz +1 yıl O en kolayı da diğerleri aşırı zor Yorumla Soran +1 yıl Banada o Zor geliyor Yorumla Theseussz +1 yıl Ben pert oldum knk slalom çubuklarında oraya kadar gelince pert oluyorsun zaten Yorumla Soran +1 yıl Sen oldun mü polis Yorumla Theseussz +1 yıl Hayır bir defa denemek için gittim parkuru gevemedim 49 saniyede Yorumla Soran +1 yıl Kaç sn gecion Yorumla Soran +1 yıl :( Yorumla Theseussz +1 yıl En son gözüm karardı 62 flandi haha Yorumla Soran +1 yıl He Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Parkur merkezleri var 1 ay sıkı çalışırsan neden olmasın. Mutlaka dene 0 0 Yorumla
siyahatlıasilprenses Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 96% +1 yıl Kursları var yazıl. Pilot olamasam polis olmak isterdim 0 0 Yorumla
Delikanlı126 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Olursun yaparsin bu sene deneriz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Parkur kursuna yaziksam mi cesaret edemiyom Yorumla Delikanlı126 +1 yıl Git git daha iyi olur Yorumla
KaramCan06 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Parkur kursuna git çok rahat şekilde yaparsın 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl A101 markete amele lazım senden polis olmaz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yaaa :( Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Takla en kolayı gözünde büyütme 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Deniycem ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaparsın evde minderi koy önce zorlarbiraz ama bir kez attın mı tamam daha Yorumla
İsimsizz_kullanıcı__ Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 76% +1 yıl Boyun kilon kaç? 0 14 Yorumla Soran +1 yıl 167-64 Yorumla İsimsizz_kullanıcı__ +1 yıl Oha obez Yorumla Soran +1 yıl Ne Yorumla Soran +1 yıl Boyum uzun Yorumla İsimsizz_kullanıcı__ +1 yıl Obezsin kanka 85c göğüsle tabi takla atamazsn Yorumla Soran +1 yıl Göğüslerim o kadar yok Yorumla Soran +1 yıl Götüm var :d Yorumla İsimsizz_kullanıcı__ +1 yıl Hahahaha torpil lazımsa yardım edeyim Yorumla İsimsizz_kullanıcı__ +1 yıl Geçmene yardımcı olurum parkuru Yorumla İsimsizz_kullanıcı__ +1 yıl Niye bakmıyon yanıtaaa Yorumla Soran +1 yıl Olur Yorumla İsimsizz_kullanıcı__ +1 yıl Çıkıyom gizliden Yorumla İsimsizz_kullanıcı__ +1 yıl Bekliyorum tkp at Yorumla İsimsizz_kullanıcı__ +1 yıl Niye bakmıyon Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kursuna gitsen 2 ay falan halledilmicek gibi değil Daha zor parkulara girdim
Takla atamam gibi
Kafa üstü takladır o
@dodgee furkan
Furkan kim
Bu arada takla zor değil dbhdbdnd sıçrama tahtası zor
Sıçrama tahtası mı Minderde atmıyor musun taklayı
Yok tahta bır engel var onun üstünden zipliyosu
Aşırı zor knk o parkur net senin 4-5 ay hazırlanmanazim kondisyon yoksa
Takla atamam gibi
O en kolayı da diğerleri aşırı zor
Banada o Zor geliyor
Ben pert oldum knk slalom çubuklarında oraya kadar gelince pert oluyorsun zaten
Sen oldun mü polis
Hayır bir defa denemek için gittim parkuru gevemedim 49 saniyede
Kaç sn gecion
:(
En son gözüm karardı 62 flandi haha
He
Parkur merkezleri var 1 ay sıkı çalışırsan neden olmasın. Mutlaka dene
Kursları var yazıl. Pilot olamasam polis olmak isterdim
kolay yaparsın 3 aylık hazırlıkla hersey olabılır ya sence? :)
Olursun yaparsin bu sene deneriz
Parkur kursuna yaziksam mi cesaret edemiyom
Git git daha iyi olur
Parkur kursuna git çok rahat şekilde yaparsın
A101 markete amele lazım senden polis olmaz
Yaaa :(
Takla en kolayı gözünde büyütme
Deniycem ya
Yaparsın evde minderi koy önce zorlarbiraz ama bir kez attın mı tamam daha
Boyun kilon kaç?
167-64
Oha obez