Nasıl hırslı , disiplinli , kariyerine odaklanabilen biri olurum? Bir de sayısalım nasıl iyi olur?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu ülkede kadınları nasıl bilinçaltından alçakça asagiladiklarini gör eğer çalışirsan IQ ortalaması daha iyi ortamlara girersin. Ne kadar ezik ruhlu kötü insan olduğunu gör kimse kimseyi umursamıyor. Kaybedersen tatmin olurlar kazanirsan kiskanirlar ama 2saniye hissederler sonra umursamazlar o yüzden bu haytta kimseye sırtını yaslamamak iicn calismalisin. Dogru bilgiyi sen bulacaksin bak kimse sana böyle samimi bir şey yazar mi yazmaz neden biliyo musun çünkü insanlar buraya yararlı bilgi vermek için değil sadece kendi reklamını yapmaya geliyor ya da cinsellik için. Hayatındaki insanin seni yük olarak görmesini mi istersin yoksa herkesin sana paran olduğu için yalakalık yapmasını mi?
Bu devirde paran olmadı mı annen baban bile seni sevmez yuk olarak görür çünkü seni yapma sebepleri onlara köle ol bak yalniz kalmasınlar diye çünkü kendilerini düşünüyorlar. Bu ülkede kızlara hep mal gözüyle bakıyorlar onlarin alçak bakış açılarinı yık ve bir değer uretebildigini, iş kurabildigini göster. Ve bir şeye giristigin zman kız başına deneme derler. Sonra da seni arayıp nasıl yaptığını sorarlar bunun tatmini yaşamak için çalış. Arayanlara da cevap verme.04 Yorumla
Soran+1 yılAblacım teşekkür ederim 🥹🥹
Cevap sahibi+1 yılFarkında misin bilmiyorum ama bir erkek bu soruyu sorunca cumbur cemaat toplanıp adeta canlarından bir parcaymis gibi tavsiye verirler ama kızlar sorduğu zman aman bundan ne olur sanki diye düşünürler ama çok yanilirlar
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ne dmek
Soran+1 yılEvet 10 dk önce oldu bu ve kaldırdım pisliği
En İyi Cevaplar
+1 yılKendini motive etmek için hedeflerini yaz ve düzenli olarak gözden geçir. Günlük rutinler oluştur. Planlı bir şekilde çalış. Sayısal alanda daha iyi olmak için ise pratik yapmalısın. Matematik ve fen derslerine zaman ayırarak konuları tekrar edip soru çözebilirsin. + olarakta ders notlarını düzenli tutup eksik olduğun konuları belirle hocalarınla iletişim şekilde ol
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
6Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBence bunun için sabretmeli ve inatçı olmalısınız çok istemelisiniz bunun için de
01 Yorumla
Soran+1 yılİnatçıyım da bu konuda yok
+1 yılÇalışacaksın ve gereksiz şeyleri bırakacaksın kendine program yapacaksın
03 Yorumla
Soran+1 yılPrograma uyamiyorum
- +1 yıl
İçinden gelmezse olmaz
Soran+1 yılGeliyor ama yapamayınca sinir oluyorum
Gizli Üye(18-24)+1 yılİpler senin elinde bende aşağı yukarı bu haldeyim şu an inşallah çıkarım gerçekten üzücü bi durum
10 Yorumla
+1 yılHiçbir balık uçmaya hiçbir kuş yüzmeye zorlanmamalıdır iyi olduğun şeyi yap
00 YorumlaKötü şartları yaşamalısın ki iyi şeylerin değerini bil
00 YorumlaHer şeyden önce gönülden istemen lazım
022 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyorum işte
Soran+1 yılNasıl isterim o zaman
- +1 yıl
Seni neyin mutlu edeceğini düşün. Hırslı, disiplinli olmanın sana neler katacağını düşün. Senin hayatını nasıl etkileyeceğini düşün. İyi bir kariyerin seni nasıl etkileyeceğini düşün hayaller kur. Kendine bu tarz sorular sor. Eğer tatmin edici cevaplar bulursan da onun uğruna çalışmaya başla
Soran+1 yılÖyle olursam çalışırım mesela canımı dişime takarak. Ama çalışmayı sevmiyorum
Soran+1 yılEvet. Ben aşkla çalışanları anlamıyorum ne ile motive oluyorlar...
Soran+1 yılBilemiyoruz o duyguları
Soran+1 yılAnalitik geometri çözüyorum 😏😌
Soran+1 yılHuhuuuu 🥳🥳🥳 ama video çözüm çözüyor 🤭🤭🤭
Soran+1 yılAhaha amin aminnn diyesim gelmedi değil inşallah 🤭
Soran+1 yılHi mühendis buldum 😶. Sayisali nasıl iyilestiririimmmm
Soran+1 yılNeden ki
Soran+1 yılYazdım
+1 yılDerslerine odaklan basardikca motive olursun
00 Yorumlazorlama
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl olacak ua
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Nasıl hırslı, disiplinli, kariyerine odaklanabilen biri olurum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat