Şu an Uber şoförlüğü yapıyorum ve asıl mesleğim pilotluk. Kendi mesleğimi yapmak istiyorum ama nasıl bir yol izlemeliyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından ruhsatlandırılan herhangi bir uçuş okulundan ücretli eğitim alabilmektedir
, Üniversitelerin dört yıllık Pilotaj bölümünden lisans derecesi ile mezun olunarak da pilot olursun
sonrası iş başrusu ile iş bulursun05 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten okudum. Mezuniyetim var. İş başvurusu falan burada torpil dönüyor (Kanada). Başka bir ülkeye gidip kalmak istiyorum. Bu türk havayolları da olabilir. Ne yapmalıyım?
- +1 yıl
Bunu en iyi thy binasi gidip öğrenebilirsin
Soran+1 yılMaalesef birçok yere uzaktayım. İnternet üzerinden başvuru yapabilirim
- +1 yıl
piotluk ciddi bir direkt görüşme bağlantı kurarak daha rahat çözersin. ingilizcen iyiyise forum siterinden yurt dışı bağlatılar bulabilirsin
Soran+1 yılİngilizce Türkçe ve Arapça akıcı vir şekilde konuşabiliyorum. Ama dediğim gibi olduğum yere her şey çok uzak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
+1 yılPilot lisansını almış isen uçış firmalarının açtığı iş ilanlarına baş vur. Lisans almamış isen uçuş okuluna baş vur. Fakülte mezunu olmanı , iyi ingilice bilmesi ve parasını ödeyebilmeni istiyorlar
00 Yorumla
+1 yılAsıl meslegin nasıl pilotluk oluyor? Kafam da deli sorular 🧐
05 Yorumla
Soran+1 yılPilotluk aldığım eğitim ve mesleğim. Ama yapamadığım için Uber şoförüyüm
- +1 yıl
Dilerim pilot olursun... Tecrübe edinmedigin iş meslek olmaz yalnız eğitim almak olur 😊
Soran+1 yılTecrübem var ama maalesef işe torpil gerekli
- +1 yıl
Mesleğini seviyorsan mücadele etmen pes etmemen gerekli 😊 dilerim şans yollarin açılır mesleğini sevgi dolu yaparsın. Uber söförlügü yapman da ayrıca bir takdire şayan tebrik ederim.
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılpilotluğu nerede okudun
09 Yorumla
Soran+1 yılKanada. Ama burada maalesef yapamıyorum. Belki tuhaf gelebilir. Ama yüksek oranda torpil isteniyor ve pilotluk için iş başvurusu bile açılmıyor
- +1 yıl
biri sana torpil mi dönüyor dedi çünkü benim kuzende pilot sıfır topilsiz girdi sende şans yok galiba ya da istek
- +1 yıl
çabalamazsan şansını denemezsen ortada kalırsın çaba çaba çaba torpil lafını aklından çıkartmalısın ozaman başarırsın
Soran+1 yılKanada da mı bu dediğin. Ben hala Kanada da yaşıyorum. Ve herhangi bir airlines şirketi kabul etse giderim
- +1 yıl
aslında türkiyede yapabilirsin pilotluk pegasus iyi maaş veriyor diye duymuştum
Soran+1 yılÇabam var. Çok başvuru denedim ama hep kapandı kapılar. Şimdi Türkiye'de olmak istiyorum açıkçası veya Emirates gibi. Pegasus falan internet üzerinde başvuruları var mı yoksa mail mi atmalıyım?
- +1 yıl
pegasus alımlarını takip et
- +1 yıl
instagram dan
- +1 yıl
sonradan kanadaya geçersin
+1 yılGoogle it
00 Yorumla
+1 yıl4 xtra shot veya bir şişe likör
00 Yorumla
+1 yılKartal İmam Hatip lisesi mezunu olman şartmış.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler