Çerrahpaşa en iyisi falan değil. En iyi diye bir tabir de yoktur. En sözcüğü subjektif değerlendirmeye tabidir. Kalitesini kanıtlamış, iyi üniversiteler vardır. Cerrahpaşa da bunlardan birisi. Ona bakarsan vakıflar burs, yurt, az kişilik eğitim, uluslarası staj olanaklarıyla öne çıkıyor. Onun için cinsiyet bir faktör değildir ve en iyi tanımı özneldir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ona bakarsan açarım üsküdar tıp'ı, medipol'ü, bahçeşehir'i, yeditepe'yi.
Bu işler cinsiyet meselesi değil, emek meselesi.
Cerrahpaşa en iyisi yalnız 😂
Çerrahpaşa en iyisi falan değil. En iyi diye bir tabir de yoktur. En sözcüğü subjektif değerlendirmeye tabidir.
Kalitesini kanıtlamış, iyi üniversiteler vardır. Cerrahpaşa da bunlardan birisi.
Ona bakarsan vakıflar burs, yurt, az kişilik eğitim, uluslarası staj olanaklarıyla öne çıkıyor. Onun için cinsiyet bir faktör değildir ve en iyi tanımı özneldir.
En iyi derken en yüksek puanla alanlarda başlarda oynuyor Cerrahpaşa. Kızlar iyi işte tebrik etmeyi bil.
Koç ingilizce Tıp en yüksek puanlı ikinci tıp ve 3 kız ,6 erkek var.
Cinsiyete çekmek anlamsız ve ezikçene. Emek veren herkes tebriği hakediyor zaten.
ne tebrik edeceğiz. kızların tıp fakültesini bırakma oranı daha fazla. senin gibi her şeyi bağnazca kabul etmemizi bekliyorsun. öyle bir şey olmayacak
İnşaat mühendisliğine de baksan hepsi erkek biz bi şey söylüyor muyuz 🙄
Bununla gurur duyuyorsan baya bir kompleks sahibisin 🤣
Erkekler daha çok mühendislik tercih ediyor. Özelikle yazılım ve gemi doğalgaz.
Niye gurur duyuyorsun? Sebep?
Kızlarını okutmayanlardan bugünlere çünkü
Aynen o yüxden bütün profesörler erkek
Kızlar daha çalışkan zaten
Aferin takdir etmek lazım
Ben bi bok olamadım olan kızlar var enazından 😞 @
Ne alaka