Hep dik durmaya çalışmak, kendi kendine yetmeye çalışmak..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kadın zaten güçlüdür. Zayıf olmayı başarmak zor.
12 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu şekilde zor. Herşeyi üstlenip, gereğinden fazla sorumluluk alınca hayat zor gelir.
Güçlü kadın olmak hayatı zor yaşamak anlamına gelmiyor. Yapmadığımız da çok şey var. Yardım isteyebiliriz, yardım talebini kabul edebiliriz. Bu zayıflık değildir. Çoğu kadın bunu zayıflık olarak görüyor ve hayatı zor zoruna yaşıyor. Olmayabilir.
Çok sorumluluk alınca stresi artıyor. Endişesi.. Bu çoğu kadının öfke patlaması yaşamasına neden oluyor. Şikayet ederek sorunları çözmeye çalışıyorlar bu eril davranışlar göstermesine neden olur kadının. Bu da kadını doğasından uzaklaştırır.
Hayat kolay. Kadın olmak güzel ve kolay. Hayatı zor görmemize neden olan bakış açımızdır.
İnsan dünyada kimseyi değiştiremez kendinden başka. Bakış açısını değiştirmek kendimizde yapabileceğimiz tek değişim...12 Yorumla- +1 yıl
🙏🙏😃💐
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
11Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılZor maalesef.. ama güçlü kadın hiç bir zaman yıkılmaz.. bir şekilde sorunları çözer yalnız da güçlüdür..
20 Yorumla
+1 yılBence çok zor çoğu zorluğa tek başina direnmen gerekir sonra kendi ayaklarının üstünde durman gerekir filan
10 Yorumla
+1 yılGüçlü kadın olmak zor bazen yoruluyor insan güçlü falan olmak istemiyor
10 YorumlaEvet kolay değil özellikle Müslüman ülkelerde
10 YorumlaGuclu olmak zor. Kadinlar icin daha zor cunku kadinlar bunu tercih etmiyorlar pek
10 Yorumla
+1 yılYooo gayet basit erkegi salamican maddi olarak işin olcak hoppp guçlu kadindin :)
10 Yorumla
+1 yılZor olabilir ama adı üstünde zor olmak emek gerektirir
10 YorumlaKadını erkeği yok. Genel bağlamda güçlü olmak kolay fakat güçlü kalabilmek zor.
10 YorumlaZor değil ama etrafın da sağlam insan olacak, çelme takanda olmayacak.
10 Yorumla
+1 yılSahip olduğunuz her şeyin bir bedeli vardır, o güce sahip olmanın da belirli bedelleri var.
En basitinden çoğu zaman duygularını hiçe saymak zorundasın çünkü duygular seni zayıflatır.10 Yorumla
+1 yılTürkiye'de zor. Hem de zordan öte zor.
10 Yorumla
+1 yılGüçlü insan olmak zordur evet 😇
10 YorumlaZor değil
26 Yorumla- +1 yıl
Doğu ülkesinde zor olmayabilir efendim. Türkiye'de zor olduğu da reddedilemez bir gerçektir kanaatindeyim sanıyorum. :P
- +1 yıl
@SwordOfDemocles bende Türkiye'de doğdum büyüdüm karakterim böyle güçlü dolayısıyla çıkıyor yani güçlü kadınlarda o yüzden zor olmadigini dusunuyorum
- +1 yıl
Piki efendim. Size guten tag diliyorum :P
- +1 yıl
@SwordOfDemocles siz erkekler üzerimize baskı yapamazsiniz asssddffg çıkan çıkıyor yani ama bu bir karakter meselesi doğuştan böyle inatçı asi kafasına taktığını doğanlar genelde güçlü oluyor :))
- +1 yıl
Ne zaman kime baskı yapmışım ben? Vicdansız sabuha. asfdfsaf
- +1 yıl
@SwordOfDemocles hemen kabullenmissin olayı doğru zor diorsun erkek sürü psikolojisi 😃
+1 yılhayat zor
10 Yorumla
+1 yılGüçlü insan olmak zor.
10 Yorumla
+1 yılZor benim basarmadigim sey
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri