Biz iki kişi çalışıyoruz bugün bir kızı getirmiş ve sizinle başlayacak dedi, yanımda çalışan kadın aşırı zeki, ona dedi ki buralar sana emanet, benimle muhatap bile olmadı. Bir haftadır çalışıyorum ve ilk iş tecrübem. Beni hep alaya alıyolar canım dercesin... Ne yapmam gerekir bu dopinge? Adama açık açık sorayım mı beni işten mi çıkaracaksın diye? Çünkü iki bilgisayar var bizde sadece ve kaliteci çocuk 3. kişiyi alıyorsa birinizin fişini çekecektir dedi. Ya da en uygun dille adama nasıl sorayım beni işten atarsa çok üzülürüm gerçekten yanımda çalışan kadının bile bana tavıra girdi bi değişik davranıyor önceden kı*mı yalıyordu ondan önce girdim diye şimdi ukala ukala davranıyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 haftada belli olmaz. Herkes biliyor senin tecrubesiz oldugunu. Çömez baskısı yemen normal. Bir işi anlayıp onu fiiliyata dökmen en iyi ihtimalle 6 ay. Bu süreyi kısaltmakta uzaltmakta senin elinde. Işi ögren sormaktan çekinme. Çekingen olma. Şahsen ben buna bakarım. Istek ve azim var mi yetenegi var mi diye. Bana ne kadar sorarsa o kadar kiymetli olur. Çünkü azimlidir derim. Hiç dert yapma kendine. Sen sana verilen işi yap sorumluluk almaktan korkma. Anliyormus gibi yapma anlamiyorsan sor öğren. Birtanede ajanda al yanina mutlaka herseyi not et. Buda + point.. benden sana abi tavsiyesi.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bu mobing değil yalnız. Çıkarırsa hakkını alırsın zaten, sormaya hiç gerek yok bence. Öyle bir şey varsa yakın zamanda söylerler bence. Şu tarihe kadar kendini hazırla gibisinden. Sende ona göre kendini ayarlamaya, başka yer bakmaya çalışırsın.
06 Yorumla
Soran+1 yılama söylerse özgüvenim düşer gerçekten
Soran+1 yılilk değil ama hep kısaydı
Soran+1 yılkendimi bu konuda keşfedemedim çok özgüvensiz ve çekingenim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
1Cevap
+1 yılBelki de seni değil sana ukala davrananı çıkarmak istiyordur , olamaz mı
00 YorumlaTazminat alırsın boş ver
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrıl