Arkadaşlar tıbbi sekreterlik okumadım ama sağlıklıyım üniversitede ameliyathane hizmetleri okudum. Bölümümden iş yol ve atanmak çok zor. Ameliyathane olduğu için hastanelerde çok az alım oluyor. Tıbbi sekreter olarak atanmak istiyorum. Fakat bölümü okumadım. 35 bin alım yapacakmış sağlık bakanlığı. Tıbbi sekreterlik alır mı sizce ve bu bölümden sertifika falan mı almam gerekiyor atanmam için. İş-Kur’a üyeyim bu arad
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Başvuru yap sen, deprem bölgelerin de çok açık var, farklı sağlık bölümlerinde alıyorlar şansın açık olabilir.
Tıbbı sek. bitirmedim. Destek personeli kadrosuna başvurdum. Tıbbi sekreter olarak işe başladım. Herhangi bir kayırma hali olmadan
Devlete mi atandını
Evet Tıp fakültesi hastanesine
Sertifika falan almam gerekiyor mu peki siz aldınız mı bu bölüm için herhangi bir belge
Belgem yok. Bizim hastanede ki tüm sekreterler farklı bölümdendir desem yeri var. ilginç
Aaaa öyle mi nasıl yapmam gerekiyor peki bu bölümden atanabilmem için
Lisanstan bu sene mezun oldum. Lise kpss ile destek per. kadrosuna başvurdum. Lisans mezunu olmam ve sekreterlik ihtiyacı bena bu işi nasip etti. Herhangi bir kadroya başvurarak şansını denemen lazım. Fakülte hastaneleri bu anlamda sanki daha esnektir
Ben sordum ama bölümü okumadıysan atanamazsın o bölümden dediler anlamadım valla. İşkurdan mı başvurdunuz siz.
Hayır. Üniversite ilana çıktı. Kpss ile atandım.
evet kpssye gir
Bu sene cokmu alım olcakmis