Endüstriyel kenevir, eski tren raylarından bıçak üretimi, yerel bir mermer çeşidin den takı üretimi, yazılım projeleri , su şişeleme tesisi projesi Bunlar üzerine daha nicesi var Endüstriyel kenevir üzerinden 70 den fazla ürün üretimi yapmak mümkün Eski tren raylarından bıçak üretimi mümkün Endüstriyel kenevir ile Çin'den plastik ürünlerin bağımlılığına, selüloz hammadde bağımlılığına kağıdın Hammaddesi kağıt üretimi için gerekli daha onlarcası Biyodizel yakıt üretimi yapabiliriz endüstriyel kenevir ile Gelelim diğer konuya yaşadığım şehre özgü sadece bu şehirden yetişen değerli mermer çeşidinden bir ustamız Hobi amaçlı takı üretimi yapmak ta Marka kurup , dükkan açıp, mobil uygulama web sitesi kurup sosyal medya üzerinden satışlar yapılacak Mermer çeşidinden ürünler için her şey hazır sadece bı 500 000 TL paraya ihtiyacım var Sadece dükkanı açacam markayı kuracam , web sitesi, Mobil uygulama, sosyal medya hesapları kurulacak Bu aşamada ilk hedef KOSGEB desteği olacak bu destek ile şehrime yakın şehirde olan atölye büyütülecek. daha çok üretim olacak İlk şube Elazığ da merkez Elazığ olacak Destek ile beraber Erzurum Oltu da bir Şube daha açılacak Daha sonra bayilikler verilecek burdan ciddi kazançlar gelecek Takı üretimi işinde Tek Elazığın vişne çürüğü mermerinden takı değil ayrıca Oltu taşı tesbih üretimi de olacak
Bölgede güçlü olacak bir YouTube kanalı, haber sitesi kurma hedefim var ve ayrıca Twitch üzerinden yayın hedefi doğu Anadolu ya ses olmak istiyorum zalime karşı En büyük hayallerimden biri bu bunun için sadece 500 000 TL bana yetiyor Sahaflık mesleğini yeniden Doğuda canlandırmak istiyorum Bir ufak ofis , web sitesi, mobil uygulama, bir YouTube kanalı Yeter bana ve ekipmanlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Bende projeler çok var para yok gel beraber yatırımcı bulup
Beraber girişimci olalım
Ama Zengin yatırımcı lazım
Min 1 000 000 TL TL yatırım lazım
Ben yıllardır projelerle uğraşıyorum asıl sorun para yatırımcı bulmak
Min 1 milyon TL yatırımcı ile beraber girişimci oluruz bir proje de
Yaşın 29 dan ufaksa devlet 1 yıl Bağ-Kur unu da öder gelir vergisinden muaf olursun
Genç girişimci programı ile
Bide 2 adet KOSGEB sertifikası var onlarıda zaten internet ten online alıyor sun benim var
Sanayici derken bir şeyler imal etmek anlamında mı? Fabrika atölye gibi mi yoksa araba tamircisi gibi mi
Yeni bir ticari girişim diyor bende de proje var yatırımcı yok
Ne üzerine
Endüstriyel kenevir, eski tren raylarından bıçak üretimi, yerel bir mermer çeşidin den takı üretimi, yazılım projeleri , su şişeleme tesisi projesi
Bunlar üzerine daha nicesi var
Endüstriyel kenevir üzerinden 70 den fazla ürün üretimi yapmak mümkün
Eski tren raylarından bıçak üretimi mümkün
Endüstriyel kenevir ile Çin'den plastik ürünlerin bağımlılığına, selüloz hammadde bağımlılığına kağıdın Hammaddesi kağıt üretimi için gerekli daha onlarcası
Biyodizel yakıt üretimi yapabiliriz endüstriyel kenevir ile
Gelelim diğer konuya yaşadığım şehre özgü sadece bu şehirden yetişen değerli mermer çeşidinden bir ustamız Hobi amaçlı takı üretimi yapmak ta
Marka kurup , dükkan açıp, mobil uygulama web sitesi kurup sosyal medya üzerinden satışlar yapılacak
Mermer çeşidinden ürünler için her şey hazır sadece bı 500 000 TL paraya ihtiyacım var
Sadece dükkanı açacam markayı kuracam , web sitesi, Mobil uygulama, sosyal medya hesapları kurulacak
Bu aşamada ilk hedef KOSGEB desteği olacak bu destek ile şehrime yakın şehirde olan atölye büyütülecek. daha çok üretim olacak
İlk şube Elazığ da merkez Elazığ olacak
Destek ile beraber Erzurum Oltu da bir Şube daha açılacak
Daha sonra bayilikler verilecek burdan ciddi kazançlar gelecek
Takı üretimi işinde
Tek Elazığın vişne çürüğü mermerinden takı değil ayrıca Oltu taşı tesbih üretimi de olacak
Elazığ ın en berrak suyunu şişeyip satma hedefim var
Bölgede güçlü olacak bir YouTube kanalı, haber sitesi kurma hedefim var ve ayrıca Twitch üzerinden yayın hedefi doğu Anadolu ya ses olmak istiyorum zalime karşı
En büyük hayallerimden biri bu bunun için sadece 500 000 TL bana yetiyor
Sahaflık mesleğini yeniden Doğuda canlandırmak istiyorum
Bir ufak ofis , web sitesi, mobil uygulama, bir YouTube kanalı Yeter bana ve ekipmanlar
Elazığ ın meşhur ağın leblebi sine özel marka kurup tüm dünyaya satmak istiyorum
Bunlar bilenenler sunumlar bende
Sanayici ne?
Yıllardır sanayilerde çalışırım böyle bir tabir duymadım
Git git güzel sanayici olursun. Motor falan indirirsin.
Hahhha ol ol lastik degisirsin
Sanzuman takarsin 🤩🤩🤩
Ay ciddi ciddi cevap vermişler bide sanayide seni s*erler cevabını duymak isteyen bu ergenusa 😄
Güzelsen hemen sanayi'ye git.. seni hemen sanayici yaparlar!
sanayine yağlı kirli masalarda meze olursun kanka harcanırsın dikkat et ülkede libido oranı en yüksek yer sanayi
Marketten sana margarin al bunu ekmege surup ye ozamam sanayiyici oluyorsun :)
Oto boya yaptırayım sana
Olmas aşkım gel yarın başla yanımda
oto sanayiye git , seviş biriyle
Gel ben seni sanayicinin kralı yaparım
Sanayici olmakla güzelliğin ne alakası var
Seni harcarlar be gulum
Ne üreteceksin?
Bana gel
Sanayiyi basmışlar,
Sana orada ne yaparlar
sorun olur
Olmaz ol tâbi