Ben 31yaşındayım şu an kendi işimin patronuyum. erken evlendim sonradan turizmi bitirdim cocuklarım küçügü 3yaşayınca gittim okudum. hiçbişey için gec degil ablacığım 🩷
@RebelHepBurada 31yasındayım ilk başta pastane açtım 2sene orayı calıştırdım. sonra işi büyüttüm yemek sektörüne gectim. buarada ben azerbaycandayım burdaki sartlar türkiyedeki gibi degil. kasın girişimcilere destek var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Eğer tasarim ve zevk konusunda becerin varsa neden olmasin
Bilmiyorum ki
Bunu önce kendine kabul ettirmen lazım
Ben 31yaşındayım şu an kendi işimin patronuyum. erken evlendim sonradan turizmi bitirdim cocuklarım küçügü 3yaşayınca gittim okudum. hiçbişey için gec degil ablacığım 🩷
@RebelHepBurada restorantımı kurdum
@RebelHepBurada 31yasındayım ilk başta pastane açtım 2sene orayı calıştırdım. sonra işi büyüttüm yemek sektörüne gectim. buarada ben azerbaycandayım burdaki sartlar türkiyedeki gibi degil. kasın girişimcilere destek var
sendeki o ışığı nasıl görebiliriz? mantıklı tek bir şey söyle , kesin olursun :)
Biz değil sen kendinde o ışığı göreceksin zira o okulu kazanacak ve okuyacak olan sensin.
Knk profilin bilmem kapalı aramızda ki müneccimler de uyumuş maalesef
Bende 25 yalında iç mimarım 🥲
İyi kazaniyormusun
Hayır jsjd
Niyee
Şu an freelance çalılıyoum bazen iş oluyor bazen olmuyor düzenli iş arayışındayım
Şansını dene canım nolacak 😂
Olabilirsiniz bende 22 den sonra okudum…
Yuukkkk
Nie
Bilmiyim
Olursun
Olursun
Olursun
45 de olursun
Neden olmasın