Fazlasıyla dışa dönük, sosyal, fiziksel yeteneği olan ( dans ), çok iyi konuşup tartışabilen, sarkastik biriyim sınava hazırlanıyorum mimar sinan güzel sanatlar istiyorum ama üstümde hep bi aile baskısı var işsiz kalırsın diye bu yüzdende yedek elimde bir mesleğim olsun istiyorum sizce ne seçebilirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSeverek yapacağın mesleği seç iş bulmak rızık nasip meselesi bazen alanı çok geniş diye okunan bölümden bile olmuyor iş. tecrube diyorlar 1-5 sene bir de. bak benim kardeşim mühendis ama. Hafta sonu hakemlik yapıyor futbol seviyor zumba Falan. keske dememek için istediğini oku hayat senin hayatın.
03 Yorumla
Soran+1 yılöyle tabi ne desen haklısın ama tr şartları mecbur illa geçinmek zorundayız ailemede yük olmak istemiyorum hani en azından bana yeticek bi kazancım olsun işsiz kalmıyım istiyorum aslında güzel sanatlar ğniversitesi düşünüyorum dansa ve oyunculuğa çok yetenekliyim ama sürekli bi işsiz kalırsın baskısı yaşıyorum :(
- +1 yıl
Oyunculukta daha çok para var
- +1 yıl
Bak geleneksel el sanatları kazanmıştım babamda iş alanı az dedi büro yönetimi kazandım iyi. Geniş dedi okudum iş nasip olmadı o alanda. ebru sanatı kursuna gitmiştim hoca dedi banada dediler alanı az diye ama ben okudum dedi kursta öğretmenlik yapıyor yani iş birazda nasip meselesi. bak bana bu hoca çocuk gelişim alanı geniş onu oku dedi iki sene okudum dedim eğer iş bulursam bu alanda 4 senelik yapicam evet tecrübe için az ücret alarak çalıştım baktim işim oldu. Okumanın devamını getiriyorum. Ama içimde bir ukte el sanatları okumuş olsaydım en azından kendi atolyemi açardım tabi vardir bunda da bir hayır. nasibin nereden çıkacağı belli değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
10Cevap
Sen mimar sinan da oku tüm eğitim masraflarını ben karşılarım aileni boş ver
115 Yorumla
Soran+1 yılneden öyle diyosun ki
Soran+1 yılçok zor tabi ama küçüklükten beri dans ediyorum vücudum ideal dans etmek icin yeteneğimde var oyunculuk yeteneğimde var kucuklukten oynadığım diziler vs reklam cekimleride duruyor halen yani gervekten yetenekliyim ama sahne şovları falan yapıyolar ya mesela dans vs ben o tür şeyler yapmak istiyorum ama bunun için ne okunması veya ne yapılması gerektiğini bilmiyorum yani sahnede olmak istiyorum aslında
Soran+1 yılbende öyle düşünüyorum bir ara gidiyodum sonra bırakmak zorunda kaldım bir kaç özel durumdan dolayı bu sene mezuna bırakıcam, 1 sene içinde kendimi oldukça geliştiricem planım bu yöne şuanlık ama sonra ne olur bilmiyorum ailemin dediği gibi işsiz mi kalırım yoksa başka bişey mi olur bilmiyorum ama çok idtiyorum zaten türkiyede ne okusan işsiz kalıyosun diyebiliriz herkes parasız kalıyo en azından mutlu olurum
Soran+1 yılbide ben şimdi lisede sağlık lisesinden mezunum o yüzden hemşire yardımcılığı sertifikam var bi yerde güzelce eğitim alıp deneyim yapsam özel hastanelere bile girebilirim hemşire gibi alıyolar
Soran+1 yılbende aslında şey düşündüm bak bu sene bi şekilde att falan kazansam bitirsem hemşirelik yaparim acillerde falan diue düşündüm ama bilemedim sen att önerir misin?
Soran+1 yılha evet paramedik demek istemiştim yanlış olmuş
Soran+1 yılseni ekleyebilir miyim ya :3
+1 yılİç Mimarlık: Mekan tasarımı ve dekorasyon konusunda uzmanlaşarak, özel ve ticari projelerde yer alabilirsiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAynı korkuyu bende yaşıyorum. İstanbul üniversitesi devlet konservatuvarı istiyorum ama işsizlik işsizlik diye kafamın etini yediler cidden. Aynı anda Açıktan bir bölüm okumayı düşünüyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılbende valla
ogretmen ol mis gibi iş
00 YorumlaHukuk mühendislik hatta yapabilene hala tıp derim
00 Yorumla
+1 yılbarmenlik yakışır
02 Yorumla
Soran+1 yılo da olurda üni için diyorum
- +1 yıl
üni için bilemedim
güzel misin?
03 Yorumla
Soran+1 yılfazlasıyla
Soran+1 yıloyle olmuyo ki iste elimde bi meslek olmadan ne yapabilirim
+1 yılHalkla ilişkiler pazarlamacı falan?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHangi meslek kalmıyo ki mk ya
01 Yorumla
Soran+1 yılof
Gizli Üye(30-35)+1 yılZumba hocası ol
00 YorumlaTıbbi sekreterlik
010 Yorumla
Soran+1 yıltıpla ilgili hic bir sey istemiyorum desem
Soran+1 yılne yapıyolar ki onlar?
Soran+1 yılTyt mi sadece?
Soran+1 yılbenim temelim pek yok ama :/ kac net ister ortalama
Soran+1 yıltamam çok sağol