Ders çalışmam, spora gidip biraz diyet yapmam gerek ama hayatımda hiçbir zaman disipline sokamadim. Her şey gözümde aşırı büyüyor yardımcı olur musunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılDisiplinli mi olmak yoksa zaman yönetimini doğru mu yapmak istiyorsun sanırım hayatında zaman yönünden yetişemediğini düşünüyorsun. Disiplinsiz olduğunu düşündüğün için de kendini kötü ve yetersiz hissediyorsun.
Bu hayatında büyük bir karmaşaya neden oluyor. Kendini kötü hissettiğin için de bu duygudan uzun süre çıkamıyorsun bu da işlerinin aksamasına neden oluyor.02 Yorumla- +1 yıl
Keşke zaman yönetimi doğru yapsam ben zamanımı tamamen boşa geçiriyorum. Yapacağım şeyler hayatı düzene sokmak gözümde öyle büyüyor ki, hiçbir şey yapmıyorum zaman tamamen boş yani
- +1 yıl
Anladım açıkçası şöyle yap böyle yap demek tavsiye vermek istemiyorum hiç. Bu hayatı yaşayan sensin. Benim vereceğim tavsiyeler kendime olur sadece.
Tek bir şey sormak istiyorum. Seni yargılamayan, seni eleştirmeyen, olduğun gibi kabul eden kimse var mı hayatında?
En İyi Cevaplar
+1 yılDağ filminde bir sahne vardı "Kaybedicek bir şeyi olmayan zihin bedeni zorlayamaz" diye ben buna katılıyorum çünkü hayatım boyunca senin gibiydim yaptığım herşeyi 2 gün yapar 3. Gün bırakırdım sonrasında kötü şeyler yaşadım hayatımdaki çoğu şey kökünden değişti ve elimdeki herşeyi kaybetmiştim çok yalnız tek başıma kalmıştım hayatıma değiştirmek zorundaydım yeni bir hayat kurmak zorundaydım yoksa iğrenç bir sonum olucaktı
sonuç olarak ;
Derslerime çalışmaya başladım hiç aksatmadan düzenli devam ediyorum sene sonunda üniversiteye gidicem artık
51 kilo ağaç dalı gibi bir erkektim spora başladım ve 4 ay da 75 kiloya çıktım kas yaptım
Yeme içme , uyku saatim vesaire gibi konuları düzene soktum aynı zamanda çalısıp büyük para biriktirdim
Demeye çalıştığım şu "Kaybedicek birşeyi olmayan zihin bedeni zorlayamaz"11 Yorumla- +1 yıl
Hepsini aynı anda nasıl yaptın ben yapamıyorum. Hepsi gözümü korkutuyor nereden toplamaya çalışacağım çok kötü hissediyorum çıkamıyorum bu işin icinden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
7Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılPlan yaparak
00 Yorumla
+1 yılSalla. Ders de çalışma spor da yapma boş ver şart mı? Şart olsa yapardın
00 YorumlaSana tek yardımcı olacak kişi bu soruyu sorandır
00 Yorumla
+1 yılBuna uygun telkinler vardır, psikolojik destek alırsanız daha iyi olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnce gerçekten isteyip istemediğine karar vermen lazım
01 Yorumla- +1 yıl
İstiyorum çok istiyorum planlar kuruyorum ama harekete geçemiyorum çok yoruldum
Gizli Üye(18-24)+1 yılSana bir kitap onerebilirim banada biri onermişti jules payot irade terbeiyesi kitabın adi
04 Yorumla- +1 yıl
Beş para etmez bi kitap bence
- +1 yıl
Bakayım
Cevap sahibi+1 yılDisiplin içinde çalişmayi bu kitapdan öğrendim diyor biri diyordu ama kim diyor cikaramadim
- +1 yıl
Ne alakası var
+1 yılNot/ajanda tutar mısın?
00 Yorumla
+1 yılboş ver olma ben olunca çok pişman oldum
01 Yorumla- +1 yıl
Niye
Gizli Üye(25-29)+1 yılOblomov sendromundan muzdaripsin
06 Yorumla- +1 yıl
O nedir
Cevap sahibi+1 yılAraştır
Cevap sahibi+1 yıl@Althh11 evet doğru işte sende olanda bu soruda bundan bahsetmişsin
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Kendimi asla disipline sokamıyorum, nasıl disiplinli bir insan olunur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat