Kızlar Bir Adım Öne En çok hangi meslek para kazandırır? (Sayfa 2) Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 76 Yapay Zekaya Sor En çok hangi meslek para kazandırır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
Eray-Demirci Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Bilmem ne işçiliği. Sermaye yok zarar yok. 😃😃 0 0 Yorumla
pars1453 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Yazılım uzmanı olursan 0 1 Yorumla pars1453 +1 yıl Yabancı dil öğrenmen lazım sürekli kendini geliştirmen gereken bir meslek grubu Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl Çobanlık ve hayvancılık...Para hayvanda suanda 0 0 Yorumla
Bayxz1997 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Plastik cerrah, Kbb, Dermotoloji, Jinekolog 0 0 Yorumla
postmodernpokemon Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 74% +1 yıl Yazılım mühendisi bence, en çok kazandırır 0 1 Yorumla Senanurrrr06 +1 yıl Ortalama? Yorumla
muratcannn45xxx Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl İnşaat abim benim gibi yani 0 4 Yorumla prenseshanımcım +1 yıl ne is yapıosun Yorumla muratcannn45xxx +1 yıl Sana ne iş lazım Yorumla prenseshanımcım +1 yıl merakımdan sordum kendım ıcın sormadım Yorumla muratcannn45xxx +1 yıl Anladım cevap vermiyeceğim sana bb Yorumla
siyainci Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Doktor ve Avukat meslekleri para kazandırıyor 0 0 Yorumla
colorfulpeople Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kaçakçılık meslek para kazandırmaz 😂 0 1 Yorumla anticooor07 +1 yıl rısk varsa para vardır Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben yurt dışına gidiyorum ayda 235.000 TL uzun bı sürede donmicem para biriktirmek için.. 0 0 Yorumla
Spiker2721 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sevdiğin işi yap para o zaman kazanılır 0 0 Yorumla
furkanimya Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 85% +1 yıl Yazılım Programlama Mühendisliği benim meslek 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl twich yayinciligi 0 1 Yorumla anticooor07 +1 yıl aynen sanat ıcın hersey yapılır Yorumla
Yasmin9393_ Takip Et Bilge Yaş: 33 +1 yıl Yazamam ban yerim🤣🤣 0 1 Yorumla Yanlız_Bir-Adam +1 yıl Ne o halkla ilişkiler uzmanı mı yazacaksin😂 Yorumla
AsyaaKoc Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Yazılım mühendisliği yurt dışı imkanı var 1 1 Yorumla Soylu_Orgun +1 yıl Katılıyorum şu an bende yazılım uzmanıyım, fakat yerel olaraktansa yurt dışına dövizle çalışmak güzeli Yorumla
theycallmerealxo Takip Et Xper 5 Yaş: 20 +1 yıl Cerrahların fena para kazandığını düşünüyorum 0 0 Yorumla
Angell20 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Oyunculuk 0 1 Yorumla anticooor07 +1 yıl sanat ıcın herseyı yapan kazanır ama Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
114Cevap
Bilmem ne işçiliği. Sermaye yok zarar yok. 😃😃
Güzellik salonu kanka
Yazılım uzmanı olursan
Yabancı dil öğrenmen lazım sürekli kendini geliştirmen gereken bir meslek grubu
influencer ol hepsi zengin 😀
Bilmiyorum ama yazılımda da iyi para var
Kuaförlük yaparak para aklama işi 😉
Çobanlık ve hayvancılık...
Para hayvanda suanda
Cerrah ya da veteriner hekim
Bu devirde influencerlık maalesef
Plastik cerrah, Kbb, Dermotoloji, Jinekolog
Yazılım mühendisi bence, en çok kazandırır
Ortalama?
Sosyal medya daha çok kazandırıyor haha
İnşaat abim benim gibi yani
ne is yapıosun
Sana ne iş lazım
merakımdan sordum kendım ıcın sormadım
Anladım cevap vermiyeceğim sana bb
Geleceğin mesleği yapay zeka 👍
Yapay zeka uzamanliği
Doktor ve Avukat meslekleri para kazandırıyor
Kaçakçılık meslek para kazandırmaz 😂
rısk varsa para vardır
Ben yurt dışına gidiyorum ayda 235.000 TL uzun bı sürede donmicem para biriktirmek için..
Sevdiğin işi yap para o zaman kazanılır
Bilsem zengin olmustum
Hangi mesleği iyi yapabilirsen o
Yazılım Programlama Mühendisliği benim meslek
Kara para aklama mafya 😂😂😂😂😂
Göz doktorluğu ve yazilim
twich yayinciligi
aynen sanat ıcın hersey yapılır
Avukat, savcı ve mühendislik.
Stoksuz ticaret kazandırıyor
Yazamam ban yerim🤣🤣
Ne o halkla ilişkiler uzmanı mı yazacaksin😂
Dis hekimliği tatbiki
Ticaret
Hayat kadını en çok kazanan
Evlilik.
Yazılım mühendisliği yurt dışı imkanı var
Katılıyorum şu an bende yazılım uzmanıyım, fakat yerel olaraktansa yurt dışına dövizle çalışmak güzeli
editörlük yapmak para kazandırır ama zor iş
Freelancer Yazılımcı
Moto Kurye 😄👍🏻
Kesinlikle yazılım yazılım yazılım
Dolandırıcılık
Millet vekilliği
Pilotluk
sağlık alanları ve mühendislik
eskort
D-Hiçbiri
Doğru cevap (ticaret)
Ressam mühendis ticaret işleri