Kendisini işinde yetiştirmiş kadınlar erkekler için korkutucu mu? Benim çevremde kariyerli kadınlar hep bekar, bir kariyeri olmayanda zengin kocasıyla gezip tozuyor. Sizin görüşünüz nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılAslında fazla paranın aile ekonomisine katkısı çok iyi bir şeylere sahip olmak daha kolaylaşıyor. Birde çalışan kadınlar diğer kadınlar gibi paranın kıymetini bilmemezlikte yapmıyorlar ama bu tarz kadınların bana göre negatif yönü hayatı kendilerine de eşine de bazı konularda zorlaştırıyor. Erkeğe kendi sorumluluklarından vermek istemiyorlar her şeyi daha önceki gibi kendileri yapmak istiyor bu sefer erkek kendini işe yaramaz olarak görüyor. Bazı erkeklerde böyle kadınları taşıyamıyorlar açıkcası. Ama erkekler genelde kendisine ihtiyaç duyan kadınları sever aklınıza bir şey gelmiyorsa bile faturalarınızı ödesin arada sırada ondan bir şeyler isteyin bence tabi bunlar
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılne kadar kültürlü, evrensel ve esnek düşünebilen bir aileden geliyorsa bir adam o kadar korkmaz. :) bazı erkekler çalışmayan kadınla evlenmek istemez örneğin. böyle adamlar eve geldiklerinde birlikte farklı konular konuşabileceği bir kadın ararlar. duruşu, mizahı, kendi merakları ve tutkulu olan kadınları çekici bulurlar. :)
00 Yorumla
+1 yılYa evlilik ya kariyer ikisi aynı anda olmuyor ya da sonra evlenen biri sonradan çok zor kariyer yapıyor hatta çoğu kişi de yapamaz e kariyer yapan biri de bir yerden sonra evlenemez hayat tek seferlik ilk ne için adım atarsan onu elde edersin
03 Yorumla
Soran+1 yılBelki de doğru bu çünkü çevremde görüyorum hatta bizzat da görmüşlüğüm var bir backstabber arkadaşım kariyer odaklıydı sevgilisi eğlence düşkünü kızla onu aldattı bu kızla nişan takmış mesela atıyorum
- +1 yıl
Niyeti evlilik olan birini bulur kariyer olan da başarı işte zamanı geçtikten sonra olmuyor yani bazı şeyler
Soran+1 yılDoğru diyorsun kuzum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
22Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır kariyer sahibi kadın başarılıdır.. bunu da çoğu erkek ister
00 Yorumla
+1 yılKariyer sahibi olmak istemeyen kadın evleniyo çünkü. Kariyer sahibi olan kendine yetiyo ama. Başkasına ihtiyacı olmuyo. O yüzden ya tercih etmiyo ya da standartları olduğundan doğru kişiyi bulana kadar bekliyo. Tercih meselesi yani durum bence.
00 Yorumla
+1 yılErkekler kensilerinden daha zeki olan kadınlardan hoşlanmazlar, zekası altında ezilmemek için.
Sadece gerçekten çok zeki bir adam kendisinden daha zeki bir kadın ister, egosunu öldürmüş ve kendisini ileriye taşıyabilecegini idrak etmiş bir adam.
Erkek milleti bilirsin ya ahahah11 Yorumla- +1 yıl
Kendilerinden-
Evlilikte kadının kocasına itaat etmesi beklenir kariyer sahibi kadın da bunu yapamaz o yüzden tesbitin doğru bence
12 Yorumla
Soran+1 yılÖyleleri itaatte etmiyor koca köle olan taraf oluyor deüişik döngü panpa
+1 yılKariyer sahibi kadınlar nedense erkekler tarafından ulaşılmaz dominant karakterler olarak goruldukleri için biraz daha çekinerek yaklaşıyorlar boylelerine
00 Yorumla
+1 yılAksine arzulanan bir şey. Sadece kariyerine odaklanmış kadınlar etrafında erkek istemiyor. Diğer zavallı lise mezunları da bi erkeğe yapışıp kalıyolar hayatlarının sonuna kadar
00 Yorumla
+1 yılHer erkek için korkutucudur diyemeyiz. Bunu ancak gerikafalı bir erkek düşünür ve böyle kadınlardan uzak durur
10 Yorumla
+1 yılaşırı kariyerli ve kendine güvenen kadını kandıracak erkek yüzdesi çok azdır.. o yüzden olmuyor
11 Yorumla
Soran+1 yılBelki de
+1 yılevet öyle onlar kolay yönetebildiği üstünlük taslayabildiği kadınları seçer tipik türk erkekleri işte
00 YorumlaEvlilik başka bir şey kariyer başka bir şey. Bu açıdan bakarsaniz sıkıntı kalmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi şöyle kariyer aşkı yaşayan bir adamla/kadınla ne kadar sağlıklı bir ilişki yaşayabilirsin
Bence bir kadın için kariyer herşeyden önemli
03 Yorumla
Soran+1 yılOrası öyle ama çevremde ya brkarlar ya aldatılıyorlar böyle eğlence kadınlarıyla sonra o kadınlarla evleniyorlat falan da filan
Soran+1 yılDoğru diyorsun
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbu hayatta hedeflediklerinle alakalı bir durum. herkes üzerine düşen işi yaptıktan sonra kariyer sahibi olmuş o olmuş bu olmuş ne fark eder ki işin gereği neyse o.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın 👏🏻👏🏻👏🏻
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle kadınların kibri çekilmiyor maalesef. İstisnalar da var onlara da düzgün adam çıkmamıştır karşına.
11 Yorumla
Soran+1 yılOf sorma ne kibir ama sanki küçük dağları sen yarattın a... qq kadın (valla yaram da var bir işsiz olarak ondandır bu yorumum kanka küfür için kb)
+1 yılKendilerine bağımlı birini istedikleri için. Bu daha çok özgüvensiz erkeklerin seçimi
00 Yorumla
+1 yılDavul dengi dengine. Kariyeri olan korkmaz. Olmayan dengine biri isteyecektir.
00 Yorumla
+1 yılAyakları yere sağlam basan ve özgüveni yüksek adamlar bununla gurur duyar
00 YorumlaKariyerli kadından ne korkacağım
Kriterlerleri çok fazla hepsi bu00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen tanıyorum öyle baya kariyerli, entelektüel, boyu posu güzelliği her şeyi yerinde, gitti gay adamla evlendi bile bile
05 Yorumla
Soran+1 yılHadiiiiiiii
Cevap sahibi+1 yılhe ya :d
- +1 yıl
Ailesi evlen evlen diye baskı yapmıştır, susturmak için evlenmiştir, karşı taraf için de öyledir
- +1 yıl
Anlaşmalı oluyo bunlar hep kızımmm
Cevap sahibi+1 yılAynen adam baskıdan evlenmiş, kadın hoşlanıyormuş zaten, arkadaşlarmış bayadır hala arkadaş arkadaş takılıyorlar
Gizli Üye(36-45)+1 yılEgolu olan her kizdan korkarim cunku kibir ego seytandandir oyle insanlar her kotulugu yapabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ya valla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu kariyer konusunun altında feminist kadınlar var konu erkek düşmanlığı
01 Yorumla
Soran+1 yılAy onlar hiç çekilmiyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılBilakis. Bizim ülkemizde bu profiller mevcut değil ama avrupada bircoguna tanık oldum. Keske herkes kariyer kovalasa dünyadaki tek amaçları erkekler olmasa
00 Yorumla
+1 yıldaha seksiler daha akıllılar. sevmeyen adam slktır net
00 Yorumla
+1 yılBenim için bir anlam ifade etmiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılDerken?
- +1 yıl
Yani korkmuyorum
+1 yılyoo gayet çekici güçlü ayakları yere baan iyidir
04 Yorumla
Soran+1 yılÖrneği çok az ama hemcinslerin kariyer odaklı olmayan kadınlarla evleniyor ciddiyete biniyor falan
- +1 yıl
başkasını bilmem ben severim güçlü kdın
Soran+1 yılOğlak burcu olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam
- +1 yıl
yok :) değilim:) ruhum oğlaktır belki:)
+1 yılAslında hayır tabii kii onlarla olması daha kolay
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
- +1 yıl
Şimdi şöyle onları mutlu etmek daha kolay onları yönetebilmek anlaşmak daha kolay
Soran+1 yılKariyer odaklı olmayan kadınla mı?
- +1 yıl
Hayır kariyer odaklı olan kadınla
+1 yılYoo ne güzel bişeyler başarmış
00 YorumlaKariyer dediğin club club gezmekse evet
00 Yorumla
+1 yılSozunu gecirmekte zorlanacagindan
00 Yorumla
+1 yılEvet çünkü hükmedemez :( egosunu tatmin edemez.
00 Yorumla
+1 yılNiye olsun ki
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 YorumlaYoo neden korkuyum.. severim ben
00 Yorumla
+1 yılohoo
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇoğu kadın kadına ilişki yaşıyor
00 Yorumlakısmen?
10 Yorumla
+1 yılmaalesef