Erkek arkadaşım üniversitesite okuyor ama ben mezuna kaldım bidaha deniycem ama yapamıyorum diyebilirim daha doğrusu okumasam üniversitesite kardeşi de üniversitesi de okumuş dışlar diye düşünüyorum erkek arkadaşım dedi bizim ailede kim okumuş dedi kafana takma dedi ama ileride ne olcak bilemiyorum tyt 40 net yapsam yeter diycem de yapamıyorum olmuyo yani
Kanka açıköğretime gözün kapalı gidersin. Bence bu yılda kazanamazsan en azından açıköğretim yaz yerleş bir yere sadece sınavlara gir geçme notu 35 çalışmasan da öyle geçersin. Ayrıca açıköğretim kendi sorduğu testlerden soruyor, aynı soruları. En azından açıktan oku istediğin bölümü.
2 yıllık bilgisayar okusa nolur okumasa nolur kendini ezik hissetmene hiç gerek yok ama tabi çabala kimse için değil kendin için bir meslek sahibi ol okusan da okumasan da
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kanka açıköğretime gözün kapalı gidersin. Bence bu yılda kazanamazsan en azından açıköğretim yaz yerleş bir yere sadece sınavlara gir geçme notu 35 çalışmasan da öyle geçersin. Ayrıca açıköğretim kendi sorduğu testlerden soruyor, aynı soruları. En azından açıktan oku istediğin bölümü.
Yapabileceğine inanıyorum. En azından diploman olsun. Bu arada üzülme üniversite kazanmak zor değil senin sadece hedefin yüksek.
Haklısın galiba en az kaç puan almam gerekiyor geçen sene 200 idi puanım😐
Ösymninde verdiği puan var obp’n var, var da var. Ne istediğine bağlı ki. Ne istiyorsun?
Yaa açıkcası hedefim yok üniversitesi okumak sadece diplomam olsun istiyorum
Tıbbi dokümantasyon ve sekreterlik okusana çok rağbet görüyor
Puan lazm iştee matematik hiç iyi değil
Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum
Benim matematik fen boştu 1 soru bile yapmamıştım ee? Ünideyim iö de değil.
Ben 2+2’yi zor topluyorum. Yapılır ki.
Bir de 2 tane üniversite okuyorum :D
Bu arada tyt 273 ayt 286 puan almıştım.
Yaaa inşallah bu sene bende yPAbilirim
Ben aslında puanımdan düşük bir yere gittim ki ahaha bir de tyt ile alan yere şehir dışı istemedim öyle oldu.
Bende o kadar alsam yeter de olcak gibi değil
İyi bir mesleğin olursa ileride üniversite okuyabilirsin. Meslek sahibi olmaya çalış. Kendini geliştir.
Erkek arkadaşın ne okuyor ki tıp hukuk değilse kimse dışlayamaz seni
Bilgisayar okuyor 2 yıllık
Kardeşi hemşirelik 4 yıllık
2 yıllık bilgisayar okusa nolur okumasa nolur kendini ezik hissetmene hiç gerek yok ama tabi çabala kimse için değil kendin için bir meslek sahibi ol okusan da okumasan da
Teşekkür ederim 🥰