ya çocukları çok seviyorum özellikle 0-6 yaş grubu olanları bu yüzden okul öncesi öğretmenliği düşündüm bu yüzden bu bölümde okuyan ya da mesleği yapan öğretmenlerimiz varsa biraz yorum almak istiyorum. çocukları gerçekten çok seviyorum onlarla aktivite yapmayı falan da, el becerim de çok yüksektir. yüksek bir üniversitede bu bölümü okumak bir ayrıcalık getirir mi? öğretmenlerimiz ya da bu meslek hakkında bilgisi olan varsa lütfen benimle fikirlerini paylaşsın her fikir benim için çok önemli <3 <3
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
bence iyidir evet
3 tane okul öncesi öğretmenlik mezunu kız tanıyorum birisi a101'de Kasiyer, diğeri Zara'da reyon görevlisi, öbürü de özel bir kreşte asgari ücrete çalışıyor. Pek parlak değil gibi
devlete atanmak zor mu yani?
Zor değil KPSS çalışır yüksek puan yaparsın ama sen sanırım haberleri izlemiyorsun hiç yıllardır atama bekleyen öğretmenler var üstelik çoğu KPSS'de derece yapan kişiler
hiçbir işe yaramaz. sakın 4 yılını verme. kendi bebeklerini seversin
kendi bebeklerimi de sevmek istiyorum ama çocuklara düşkünlüğüm varken başka seveceğim bir meslek düşünemiyorum
sen bilirsin. ama çoook pişman olursun. sandığın gibi bebek sevmekle eğitimci olmuyor. onların anne babalarıyla bile uğraşacaksın.
aslında onları da göze almıştım fakat sizin için işe yarar olarak görünen meslekleri merak ettim
mühendislik mimarlık tıp , matematik hemşirelik...
teşekkür ederim yorumun içinn
Rica ederim. hedefi büyük tut.
eskı kız arkadasım yapmıstı bıraz zor ve bas agrıtıcı oldugunu soylerdı
bunun farkındayım ama çocukların öğretmenim diyerek peşimde koşma fikirleri çok hoşuma gidiyor 🤷♀️
tabı artı olarak cok guzel ozellıklerı var yasın kac
19 yasındayım
Okul okudun mu
dil bölümünden mezunum
ne burcusun
yengeç
bıraz sabırsızsın sadece
Ben anaokulunda çalıştım, çocuk gelişimi okuyorum. Özel kurumlarda sakın çalışma ya atan ya da atan. Özel kurumlar emek sömürüsü...
çok teşekkür ederim yorumun için, peki bu bölümü okumakta bir zorluk var mı? eğlenceli bir bölüm bekliyorum da
İstanbul üniversitesi sağlık bilimleri fakültesi olduğu için bir iki tıp dersi var. Diğerlerini bilmiyorum. Her bölümün kendine ait zorluğu oluyor; ya ders ya da hoca.
anladım çok teşekkür ederimm eğitim hayatında başarılarr
Rica ederim ve teşekkür ederim 😄
Bu zamanda öğretmenlik okunmaz
neden peki
Mezun/ atama oranına bak bir de ücretli öğretmenlik nedir araştır. Özel eğitim öğretmeni olmaya da bak. Ücretli öğretmen olman için öğretmen olman gerekmez
Allah kolaylık versin zor iş
teşekkür ederim
Rica ederim
Çok güzel bölüm hemde
teşekkür ederim yorumun için size göre neyi güzel acaba bunun hakkında da yorumunuzu merak ediyorum
Atanma durumu çok iyi ve çocuklarla uğraşıyorsun oyun oynuyorsun
Çocuk gelişim mi rakibin çok..
İyi bence