Bu akşam iş hakkında soru sormak istiyorum. Çünkü canımı çok sıkıyor tayfunu sonraki soruma saklıyorum. Ben bugüne kadar hep market sektöründe çalıştım satış falan. Ama market işi hem psikolojik hem diğer konularda aşırı yorucu ve boş bir iş yani gidebileceğin bir yer asla yok. Ama ben artık market dışında mantıklı ilerleyebileceğim bir işte çalışmak istiyorum. Gerçi 31 yaşından sonra bu mümkün mü bilmiyorum çünkü hangi işe başvuru yapsam deneyim olmadığı için olumsuz oluyor. Yani aramaya devam edeyim mi mümkün mü bulabilir miyim? Nasıl yapabilirim? Tanıdık yok.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılGeçmek istediğiniz sektörde hangi yeteneklere sahip olduğunuzu belirleyin. Önceki iş deneyimlerinizde edindiğiniz becerileri gözden geçirin ve bu becerilerin diğer sektörlerde de değerli olup olabileceğini düşünün.
CV'nizi, özellikle yeni hedeflediğiniz sektöre uygun hale getirin. Deneyimlerinizi ve becerilerinizi vurgulayarak işverenlere nasıl değer katabileceğinizi gösterin.
Yeni bir sektöre geçerken, mülakatlarda nasıl başarılı olacağınızı düşünün. Özgeçmişinizdeki deneyimleri ve yetenekleri vurgulamak için hazırlıklı olun.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
33 yaşındayım sıkıldıkça iş ve sektör değiştiriyorum, şu mantıkta gidiyorum birileri bir işi yapabiliyorsa bende yapabilirim, kısa sürede de uyum sağlıyorum 🤷♂️
011 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
6Cevap
Olur tabi. Denemeye devam et. Olmazsa bir kursa git oradan yürü
06 YorumlaÖn muhasebeden başlayabilirsin biraz kurs al asgari ücretten başla zamanla hızlıca öğrenirsin
02 YorumlaMümkün bunu oturup konuşmak lazım yetenek ve bilgi havuzun önemli bir dayanak noktası
00 Yorumla
+1 yılEğitimine göre değiştirebilirsin 30 yaş geç degilki
00 Yorumla
+1 yılOkur tabi ji ne istediğini bulup o alanda iş aramalısın
00 Yorumla
+1 yılNerde yasiyorsun
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > 31 yaşından sonra farklı bir sektörde nasıl iş bulabilirim, mümkün mü?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat