Kızlar Bir Adım Öne Kadın subaylar daha mı sert oluyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sizce nasıllar Kadın subaylar daha mı sert oluyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl bizim kıtada vardı çok muhatap olmuyorduk yani bizle işi yoktu bizim de onunla ama kadın gayet güleryüzlüydü :) 0 0 Yorumla
Cengihan___ Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sert değilde çok rolleniyorlar hem bizzat girdim o ortama askerin çoğu sallamıyor bile ama otorite yok 0 0 Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Yoo akşama kadar içlerindeyim. Pamuk gibiler maşallah 0 0 Yorumla
met96 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Gayet iyiydi hatta yaptığı kek den kurabiyeden verirdi Allah razı olsun çok iyi insandı 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Onlar egitimde pek olmazlar genelde masabasi islerdeler 0 0 Yorumla
umutsuzvebunalimli Takip Et Xper 6 Yaş: 48 +1 yıl sanki bence kompleksten erkekleri taklit etmekten kaynaklaniyor ki cok yanlis kadin kadin gibi davranmali erkek de erkek gibi dogrusu da bu kadin erkege benzememeli erkek de kadina 0 1 Yorumla umutsuzvebunalimli +1 yıl sertlik kadina hic yakismiyor siritiyor asiri itici Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Şerefwzler benim askerlik yaptğm yerde astsubay kadındı tam bir sal ak en sonunda dövcektik onu djjdjdkf 0 0 Yorumla
Simurg_4 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Sert olması gerek 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dimi Yorumla Simurg_4 +1 yıl Yoksa umursamazlar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
bizim kıtada vardı çok muhatap olmuyorduk yani bizle işi yoktu bizim de onunla ama kadın gayet güleryüzlüydü :)
Sert değilde çok rolleniyorlar hem bizzat girdim o ortama askerin çoğu sallamıyor bile ama otorite yok
Yoo akşama kadar içlerindeyim. Pamuk gibiler maşallah
Gayet iyiydi hatta yaptığı kek den kurabiyeden verirdi Allah razı olsun çok iyi insandı
Onlar egitimde pek olmazlar genelde masabasi islerdeler
sanki bence kompleksten erkekleri taklit etmekten kaynaklaniyor ki cok yanlis kadin kadin gibi davranmali erkek de erkek gibi dogrusu da bu kadin erkege benzememeli erkek de kadina
sertlik kadina hic yakismiyor siritiyor asiri itici
Şerefwzler benim askerlik yaptğm yerde astsubay kadındı tam bir sal ak en sonunda dövcektik onu djjdjdkf
Sert olması gerek
Dimi
Yoksa umursamazlar
Daha sert olmak zorundalar
Kadınlar naziktir bence.
kadın subayların altına paspas olurum
Çok sert
Merve?
Hayır