Kızlar Bir Adım Öne Kadına en yakışan meslek hangisi? (Sayfa 2) Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Kadına en yakışan meslek hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
berxedanjiyan Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Ev hanımı 0 8 Yorumla Soran +1 yıl O meslek degil Yorumla berxedanjiyan +1 yıl En kutsal meslek Yorumla Soran +1 yıl Meslek degil Yorumla berxedanjiyan +1 yıl Nedir külelikmi Yorumla Soran +1 yıl Külelik mi bilmiyorum ama bi meslek değil Yorumla berxedanjiyan +1 yıl Herkesin başaramadığı bir isse o bir meslektir Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka ya sen evde 2 kap yemek yapamiyo musun Yorumla berxedanjiyan +1 yıl Ev hanımı ligi kap yemek ten mi ibaret Yorumla
BurakBeyDiyeceksiniz Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Annelik. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl O meslek degil Yorumla BurakBeyDiyeceksiniz +1 yıl Sor bakim annene, meslek miymiş değil miymiş :)Herkes anne olamıyor malum. Yorumla Soran +1 yıl Meslek değil? Yorumla BurakBeyDiyeceksiniz +1 yıl Peki:) Yorumla
conan-the-librarian Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl bence ic camasir mankenligi cok yakisiyoooooo 0 0 Yorumla
Kaba-Sakal Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Baytar 0 4 Yorumla ruby87 +1 yıl Eski mesleğim😄😄 Yorumla Kaba-Sakal +1 yıl Neden eski 🙃 ülkede öküz çok Yorumla ruby87 +1 yıl Çalışma şevkim kalmadı Yorumla Kaba-Sakal +1 yıl @ruby87 heee şevk önemli tabi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Ev hanımı
O meslek degil
En kutsal meslek
Meslek degil
Nedir külelikmi
Külelik mi bilmiyorum ama bi meslek değil
Herkesin başaramadığı bir isse o bir meslektir
Ne alaka ya sen evde 2 kap yemek yapamiyo musun
Ev hanımı ligi kap yemek ten mi ibaret
Ogretmenlik bence
Annelik.
O meslek degil
Sor bakim annene, meslek miymiş değil miymiş :)
Herkes anne olamıyor malum.
Meslek değil?
Peki:)
mimar <3
Mafya. d
Maskülen işler hariç hepsi
bence ic camasir mankenligi cok yakisiyoooooo
Hemşirelik veya masa. Başı is
Baytar
Eski mesleğim😄😄
Neden eski 🙃 ülkede öküz çok
Çalışma şevkim kalmadı