Ben evliyim bir tanede de çocuğum var 18 yaşımda evlenip bir hata yaptım ama eşim tarafından eziliyorum bambaşka biri oldu o artık.. ailesiydi çocuktu yasadgm şeyler yüzünden kendim için hiç bir şey yapmadım üstelik bir de aldatıldım bir süre durdum kendimi kaybettim hiç bir şey düşünemiyorum psikolojim alt üst oldu bu evlilikte ben bir gün bosanirsam kendimi çok iyi bir şekilde çıkarmak istyorum bu evden neler yapabilirim her şey için cokmu geç lütfen bana fikir verin...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHenüz gençsin ümidini kaybetme
Nelere yatkınlığın vardır bilmiyoruz tabi ama önce yatkınlığın olan özelliği bul. onu geliştirip iyileştirmeye bak.
Veya genel olarak, dil öğren, araba kullanmayı bilmeli ve ehliyet sahibi olmalısın, girişimcilik konusunda eğitici programlara katılabilir eğitimler alabilirsin
04 Yorumla- +1 yıl
@Nillfatma bu sorunun cevabı sende. Neyi güzel yapar neyi yapmaktan mutlu olursun. Buna göre bir alan seçebilirsin.
- +1 yıl
@Nillfatma anladım. önce kendini tanımakla başlamak lazım sanırım. Sen kimsin nelerden hoşlanırsın ne istediğini biliyor musun gibi sorular cevap bulmalı ki yoluna rastgele değil de senin istediğin gibi devam edebilesin
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılOrtaöğretim kpss sınavına girebilirsiniz. Atanırsınız belki. Açıktan üniversite okuyabilirsiniz. Kpss girerseniz yine atanırsırız. 2 yıllık güzel bölümler var. Olmazsa dgs ile 4 yıla tamamlarsınız
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
2Cevap
25 yaşında evlisin 18 yaşında çocuğun var o nasıl oluyor
04 Yorumla
Soran+1 yıl18 yaşımda evlendim
Soran+1 yılNeden
Gizli Üye(25-29)+1 yılMutsuzsan şimdi boşan seni aldatan bi erkegin yanında durma şiddette varsa bide... ailen arkanda degil mi
00 Yorumla
+1 yılSen bana istediğinu söyle bende sana ona göre yol cizeyim kanka istersen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkursa yazıl bol kitap oku
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok şey var aslında hiç çalışmadın mı senn
08 Yorumla
Soran+1 yılHiç calismadim
Cevap sahibi+1 yılEvde mi durdun hep
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılNerde yaşıyorsun sen
Soran+1 yılTekirdag
Cevap sahibi+1 yılİstanbul'da olsaydın iş imkanı daha çok idi
Cevap sahibi+1 yılBelediyelerde falan ihtiyaç oluyor
Cevap sahibi+1 yılNeler yapıyorsun var mı bi gelişme
+1 yılİşe girmen gerek
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Lise mezunu 25 yaşında bir kadın, kendini nasıl geliştirebilir, neler yapabilir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat