Hangi bölüm okumak gerekir nasıl yazılar yazılır deneme mi makale tarzında mı?
Bu işten nasıl para kazanılır Serbest ve kurumsal hangi alanda daha avantajlıdır?
Ve nasıl metin yazarı reklam yazarı olunur?
Hangi bölüm okumak gerekir nasıl yazılar yazılır deneme mi makale tarzında mı?
Bu işten nasıl para kazanılır Serbest ve kurumsal hangi alanda daha avantajlıdır?
Ve nasıl metin yazarı reklam yazarı olunur?
Şöyle şimdi metin yazarı ile reklam yazarı her ne kadar benzer olsa da ayrı kavramlar. Reklam için konuşmak gerekirse ilk etap bir olta dediğimiz cezbedici başlık olur. Mesela sallıyorum sevdiğiniz yemeklerden odun vermeyip nasıl zayiflanir. Mesela
Sonra metin kisminda. Bir olay akışı var bir fragman gösteriyorsunuz ilk etap örneğin şu an bunu yazarken patates kızartması yiyorum ve şimdi tartıya çıktım 2 kilo düşmüşüm mesela bunlar tabii misal. Sonrasında şöyle devam ediyorsun
Ama bugün bu haldeysem su zorlukları yaşadım sunlarla mücadele ettim ve bir çıkış yolu buldum ama şunlar şunlar vardı (inançsızlık parasızlık vs gibi) ama bir şekilde buna basvurdum evet bunlar vardı ama bana şunları da sağlayacaktı ve şimdi iyi ki başvurdum. Siz de başvurmak için alttaki butondan kayıt olun
Olay örgüsü bu şekildedir. Ama düz bir metinde herhangi birseyi yine giriş gelişme sonuç olarak standart bir şekilde anlatabilirsin
çok teşekkür ederim
Cevap
3Cevap
Reklamcılık okursun bence
Reklamcılık okursun
Yeni medya bence..
Reklamcılık bölümü okumalısınız.
Cok okumak