Kızlar Bir Adım Öne İş güvenliği mesleği nasıldır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bilginiz var mı napar? İş güvenliği mesleği nasıldır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Alej111 Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl iş güvenliği iyi bir bölümdü eskiden çok rağbet vardı hatta bende belgesini aldım ama o alanda ilerlemedim şu an ne kadar iyi bilmiyorum istihdam olarak 0 0 Yorumla
AslıHiçOlanlardan Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Güzel iş tesiste olabilecek sorun teşkil edecek yerleri tespit eder önlem aldırır eğitim verir iş yerine girenlere vs vs 0 0 Yorumla
CazibeKedisi Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Çok güzel meslek ama dikkat etmen gereken şeyler var. İş yerinde taviz vermemek gibi. 0 0 Yorumla
KuşĶonmazHayrįýe888 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Sodumluluk gereklidir.. is kazasi v. s. olunca zaten suclu ariyorlar yakma basini 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl İş yerinin güvenliğinden sorumludur. İş yerinde kaza, ölüm olduğu zaman patron yerine iş güvenliği uzmanı ağır ceza mahkemesinde yargılanır. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bos işler müdürü şirkette kafayı yiyorum sürekli kavga ediyorum onlarla 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Smdkkf niyeki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya niye olacak bütün herseyi onlar biliyor sanki biz bilmiyoruz bisey diyince de hemn küsüp gidiyorlar Yorumla
lvllbs Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Çok rahat bir iş. Dayım yapıyor. İşyerlerinde güvenlik kontrolü yapıyorsun geziyorsun o kadar. Çoğunluk oturduğun yerden kazanıyorsun gibi bir şey 0 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Var iş. Olunca gider uyarırsın olmayınca yatarsın 0 0 Yorumla
merkürkedisiii__ Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Devlet ataması pek yok diye biliyorum 0 0 Yorumla
MurooZers Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 77% +1 yıl Tehlike olacak oluşturabilecek şeyleri engellemek 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Beleiten para alırlar. Boş boş gezerler. 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bazıları fabrikaşara seminer düzenliyolar. Onlar iyi kazanıyo diye biliyorum. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
iş güvenliği iyi bir bölümdü eskiden çok rağbet vardı hatta bende belgesini aldım ama o alanda ilerlemedim şu an ne kadar iyi bilmiyorum istihdam olarak
Güzel iş tesiste olabilecek sorun teşkil edecek yerleri tespit eder önlem aldırır eğitim verir iş yerine girenlere vs vs
Çok güzel meslek ama dikkat etmen gereken şeyler var. İş yerinde taviz vermemek gibi.
Sodumluluk gereklidir.. is kazasi v. s. olunca zaten suclu ariyorlar yakma basini
İş yerinin güvenliğinden sorumludur. İş yerinde kaza, ölüm olduğu zaman patron yerine iş güvenliği uzmanı ağır ceza mahkemesinde yargılanır.
Bos işler müdürü şirkette kafayı yiyorum sürekli kavga ediyorum onlarla
Smdkkf niyeki
Ya niye olacak bütün herseyi onlar biliyor sanki biz bilmiyoruz bisey diyince de hemn küsüp gidiyorlar
Çok rahat bir iş. Dayım yapıyor. İşyerlerinde güvenlik kontrolü yapıyorsun geziyorsun o kadar. Çoğunluk oturduğun yerden kazanıyorsun gibi bir şey
Var iş. Olunca gider uyarırsın olmayınca yatarsın
Devlet ataması pek yok diye biliyorum
Tehlike olacak oluşturabilecek şeyleri engellemek
Beleiten para alırlar. Boş boş gezerler.
Bazıları fabrikaşara seminer düzenliyolar. Onlar iyi kazanıyo diye biliyorum.
büyük sorumluluk
Yıgenım in meslegı Şu an gecerlı Bı meslek
Yatar durmadan
boş beleş iş kolay
Beş para etmez..
Çok rahat bi meslek
Saçma bence