Kapalı hostes olamaz ki acil durumda boyundan gecmeli maske takmak zorundalar o nedenle Arap ülkeleri de şal gibi ama tam kapalı degil saç süs niyetine taktiro
Hayır. Sanırım duruş olarak olsun. Yakışıyor mu diyedir. Mesela şarkıcılarda da olur sahneye yakışıyor mu falan. Tabii savunduğumdan değil onları ama ben dış görünüşü önemsemiyorum.
Ben gazetecilik okuyorum. Her haber yazısı doğru değildir. İşverenler olumsuz yanıtını sebepleri ile belirtmez. Herkes uyanıklık yapıyor. Başka bir şey gibi lanse eden çok. Dolaylı olsun olmasın.
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Kapalı bir kız pilot olabilir mi? Daha karar vermedim ama pilotluk olabilir diye düşünüyorum da kapalı olmak engel midir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Askeri alanda olabilir diye biliyorum. Onun haricinde Arap ülkelerinde hostesler kapalı oluyor galiba.
Kapalı hostes olamaz ki acil durumda boyundan gecmeli maske takmak zorundalar o nedenle Arap ülkeleri de şal gibi ama tam kapalı degil saç süs niyetine taktiro
@User8382882828182928 Bende tam olarak bilmiyorum. Gördüğüm kadarıyla söyledim.
Tamam sorun degil :)
@User8382882828182928 Siz hostes misiniz peki?
Üniversite sınavına hazırlanıyorum hosteslik İcin insallah olucam bende o nedenle tüm bilgileri araştırdım
@User8382882828182928 Sivil hava ulaştırma gibi bir bölümdü sanırım. Hayırlısı olsun.
Teşekkür ederim inşallah
@User8382882828182928 Rica ederim.
Bir engel değil ama asıl sorun o. puani almak ya da o eğitimin parasını karşılamak
Bence olur niye kapali olup olmadigina baksinlar ki
22 yıl önceye kadar o dönem bitti artık Yolun açık olsun
Neden olmasın ki? Olur tabiki canım bu işin açığı kapalisi yok
Neden engel olsun, kapalılık değil bilgin seni göklere taşır
Kapalı olunca ne oluyor uçak ucmuyor mu
ne bileyim ay hic karsilasmadim duymadim
Olur
Bazı işverenler kapalılara iş vermiyor:/
@hayatcokzoraglarim kaldı mi öyle yerler yahu
Kaldı ki kuzenim bilgisayar programcılığı okudu başörtülü istemiyorlarmış
@hayatcokzoraglarim saçını görmeden bilgisayar açılmıyor mu ahha
Hayır. Sanırım duruş olarak olsun. Yakışıyor mu diyedir. Mesela şarkıcılarda da olur sahneye yakışıyor mu falan. Tabii savunduğumdan değil onları ama ben dış görünüşü önemsemiyorum.
Ya sen orada o şirketi temsil ediyorsun ya. Bir çalışanı olarak onlar da kendilerine göre istiyor. Göze hitap etsin falan diyedir.
@hayatcokzoraglarim oda saçma ya ahah saçları açık ama benim gibi dağınık olsa daha iyi mi haha
Uyarırlar. Barındırmazlar devam ederse. Ya olay onların istediği tek tip insan olması.
@hayatcokzoraglarim RTE başta olduğu sürece bunu yapamazlar bence ahdh
Rte varken vardı bu? 3 sene önce mi ne?
Bazı şirketler söylemese de almıyor. Çok var almayan her türlü almıyor.
@hayatcokzoraglarim inat ettin kadın ahah ;D
Benle alakalı değil. Hayatta olan şeyler bunlar.
@hayatcokzoraglarim tamam sen haklısın 😦
Burada haklılıkla alakalı bir şey görmüyorum.
@hayatcokzoraglarim bende kendi fikrimi savunuyorum o yüzden
Burada benim fikrim yok ki gördüğümü söylüyorum.
Bende gördüğümü söyledim işte
Sen neyi gördün ki? Ne yaşadın ki bu konuda?
@hayatcokzoraglarim haberlerden okudum lan eşarp takıyor diye bir şey yapanların şirketlerine yaptırım flan
Ben gazetecilik okuyorum. Her haber yazısı doğru değildir. İşverenler olumsuz yanıtını sebepleri ile belirtmez. Herkes uyanıklık yapıyor. Başka bir şey gibi lanse eden çok. Dolaylı olsun olmasın.
@hayatcokzoraglarim ülkenin en zenginleri şu an kapalı insanlar knk kimse karsisina alamaz bunu alalenbl yapamaz
Konumuz ülkenin en zenginleri değil. Onlar ceo haberin var mı? Kimse zaten alenen yapmıyor. Başka bir şey uydurur. Anlamıyorsan o senin sıkıntı.
@hayatcokzoraglarim o zaman öyle dicen açıkça belirtemez kimse bende onu diyorum kimisi de açık kadın sevmiyor almıyor ona kalırsan ikiside aynı
Genelde prezentabl istiyorlar. Tabii bilirsen anlamını :D
@hayatcokzoraglarim yok ben hiç öyle biri olmadım tepki olarak doğdum ona bilmiyorum
Özel sektörse görünüşüne bakarlar benden demesi.
Olabilir bence niye olmasın
Kapalı asker de polis de pilotta hosteste oluyor artık o eskiden di
Pilot işi mi uzaya bile çıkarsın istersen
Olmaz uçak a Mina kacar
hadi canım 😱😱
Vallahi bak günah
Bilmiyorum,,,,,,
Engel değil
olabilir tabiki.
Olur