Evliyken Örgün okumak istiyorum. Ama nişanlım olmaz açıktan okursun sadece diyor. Ne yapacağım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılO adam senin okumana hayatta izin vermez benden söylemesi açıktan oku falan bahane ne aşağıda dedikleri gibi seni manipüle etmeye çalışıyor evlendiğinde okuma fikri vs aklından tamamen çıkacak daha doğrusu sana unutturacaklar ev kadını olarak kalacaksın
13 Yorumla- +1 yıl
Ama sana bir şey söyleyeyim mi bekarken örgün okumak bana zor geliyor.
- +1 yıl
@hayatcokzoraglarim bekarken yapabileceğin ne varsa yapmalısın bence
- +1 yıl
Aynen. Kendini garantiye almadan evlenmemelisin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
10Cevap
+1 yılPapatyam askim. Egitim. Aşktan Çok önemli.
Senin her kararına saygi duysaydi seni oku diye cirpinirdi. Okumassan yarin birgun seni ezicek. Ekonomik özgürlüğün olmiycak olmiycagi içinde, Ona bağımlı oldugunu anliycak surekli erkegin Ağzından çıkacak 2 lafin esiri olacaksin. Sürekli ondan. Para isteyeceksin bir zaman sonra bikar vermezz. Degersiz olursun Ask seni sasirtmasin. Koca her zaman bulunur
Egitimine devam et sonra evlen10 Yorumla
+1 yılNe mi yapacaksın?
Nişanlının k. çına tekmeyi basacaksın. Ne hakla senin hayatını kısıtlayacakmış acaba? Bu nasıl bir densizlik.
20 Yorumla
+1 yılEvlenme senin eğitimin, kariyerin mi daha önemli yoksa o nişanlın mı daha önemli? Senin adına kararlarda almaya başlamış 😬
20 YorumlaOkul bitsin öyle evlen adam haklı evlenip seni mi okutacak sende haklısın evlilik için okul dan mı vazgeçeceksin en iyisi okul bitsin öyle evlen
10 Yorumla
+1 yılNişanlın zaten senin okuyup mesleğini eline almanı istemiyor. Manuple edeceği, erkek egomanyasını hüküm süreceği bir kadın istiyor
00 Yorumla
+1 yılTatlım emin ol okursan kendi ayaklarının üzerinde durucaksın ve buda çogu erkegi korkutan şeydir başta o kişiyi bırak çünkü sana deger veren kişi senin için en iyisini ister
10 Yorumla
+1 yılYaşın küçükse başkasını bulursun eğer senin okumana engel oluyorsa küçük olmasada okumak her şey den önemli bence babana göre ama senin düşüncen nasıl bilemem
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşkım sen dinleme valla hem okuyup hem çalışırsın millet neler yapıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle yapıcam zaten
Cevap sahibi+1 yılBen sana güveniyorum ben de senin durumundayım çünkü😂
Cevap sahibi+1 yılOkuyucam valal
Cevap sahibi+1 yılValla
+1 yılNişanlına göre hareket etmek zorunda değilsin ki
00 Yorumla
+1 yılNeden böyle bir şey diyor
00 Yorumla
+1 yılÖzgün güzel yorumlar var. Dikkate al bence
00 Yorumla
+1 yılKapalı eğitimi seçin. Dinden çıkmayın
02 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar cahilsiniz. Örgün okuyunca erkekle kizla okuyunca dinden çıkmış mi oluyor. Çok sinirlendim Şu an size
- +1 yıl
Anlamamışsın espriyi boş ver
+1 yılBence istiyosan bastır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKarşı çıkma sebebi nedir?
02 Yorumla
Soran+1 yılEkonomik sebep çalışman lazım diyor akşam ünite sabah işe giderim diyorum ben de
Cevap sahibi+1 yılSadece ufkunuzu açmak adına ben kendi bakış açımı paylaşayım. Hayatıma aldığım kadına, kendi düşüncemi, bakış açımı ve tecrübemi aktarırım. Kararı sadece ona bırakır ve kararı benimkine zıt olsa da bile sonuna kadar desteklerim. Olması gereken budur, oturup bi konuşun derim.
O kişiyi bırak direkt olarak 😅
00 Yorumla
+1 yılNişanlın haklı
01 Yorumla- +1 yıl
Nasıl erkeği haklı bulursunuz
Bir kadının okumamasi çok büyük eksiklik. Yarin bir gün bu kadin ortada kalsa. Ne olacak
Bir kadının ekonomik özgürlüğü olması çok guzel birsey
+1 yılNişanlını dinle
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBirinden birini seç
00 Yorumla
+1 yılHayatını yaşa
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Evliyken örgün okumak istiyorum ama nişanlım "olmaz, açıktan okursun sadece" diyor. Ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat