Artık kendi paramı kazanamak istiyorum kendi kararlarimi alabileceğim bir hayatımın olması için ne yapabilirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHerkes hemen ayak üstünde durmak ister ama aceleci olmaman lazım önce ne istediğinden emin olman lazım bunlara göre plan program oluşturman lazım kendini istediğin alanda nasıl geliştirebilirsin bunları araştırman lazım ama bunların hepsi de irade ve kararlılık olmazsa olmaz
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5Cevap
+1 yılBunun için çok da acele etme zaten zamanı gelince yapacaksın. Şimdi kucuklugun tadını çıkarmaya bak
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1. si universite okuyorarak okuduğun bolumle alakalı meslek sahibi olabilirsin veya bir yerde çalışmaya baslayarak para kazanıp hayatini kurmaya calsiqbilirwin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılmeslek lisesi okusaydın bunu yapardın son sene staj yaptigin yerde kalabilirdin
06 Yorumla
Soran+1 yılMeslek lisesinde okudum
Cevap sahibi+1 yılbende meslek lisesi okudum. Ama bölümü beğenmeyip bırakıp üniversiteye geçtim.
Arkadaşlarımin buyuk cogunlugu staj yaptiklari yerde calistiklari icin dedim
Cevap sahibi+1 yılhangi bolum?
Soran+1 yılBen de meslek isede okuduğum bölümü sevmiyordum stajımda kötü geçti. Sınıf arkadaşımla aynı kurumda staj yaptım kurumdaki öğretmenler onun çalışmaya devam etmesini istemişlerdi ama benden memnun kalmamışlardı
Soran+1 yılLisede çocuk gelişimi okumuştum.
Cevap sahibi+1 yılöyle işte benimde staj kötü geçmisti. İlgim olan bolumle devam etme karari aldim. Lisede otomasyon okudum. şimdi siyaset ve kamu yonetimi okuyirum
+1 yılçalışmaya başlaman lazım
00 Yorumla
+1 yılAraştır bakalım 😃
00 Yorumla
+1 yılCok calis
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > 18 yaşındayım kendi ayaklarım üstünde durmak, birey olmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat