İş bulursam her şey duzelicek sanıyordum hayır yine aynı düşünceler ile ilerliyorum hayallerimin çoğunu gerceklestiremedim ben okumak istiyorum fakat yaşım geç mi oldu diye düşünüyorum sonrası diğer düşünce yaşımdan dolayı mezun olsam da iş bulabilir miyim düşüncesi ile gidip geliyorum ne yapicam ben iyice psikolojik olarak kötü oluyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılŞu an ki bulunduğun andan memnun kalmadığın müddetçe bu geç kalmışlık hissi düzelmeyebilir. Çünkü sürekli değişim isteyeceksin ama o değişim seni her tatmin etmediğinde, kısır döngüye girer gibi o his tekrar seni bulacak ^^
02 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü istediğim bi konumda hayal ettiğim bi yerde değilim
- +1 yıl
Gelecekte yaşamak insana geçmişte yaşamak kadar acı veriyor. Ve hayal ettiğin konuma ulaştıktan sonra başka hayallerde de yaşamama gibi bir garanti de yok maalesef. O yüzden geleceği güzelleştirmek yerine, şimdiki anı iyileştirmeye çalışarak hareket etmek daha sağlıklı olanı 🌺
En İyi Cevaplar
+1 yılSenin temelin bir kere çok yanlış Sen kararsız olarak bir işe başlamamalısın her zaman sağlam irade ve sabır gerekiyor Öncelikle iyice araştır bir işe gir sonra meslekleri sonuna kadar araştırmalısınız atama şekillerini aşamalarını Ondan sonra mesleğine karar vermelisin ondan sonra çalışmalısın bıkmadan ve usanmadan Ancak bu şekilde başarıya ulaşabilirsin okumanın yaşı yoktur insan 10 yaşında da okumalı 60-70 yaşında da😊
02 Yorumla
Soran+1 yılYooo kararsızlık söz konusu değil ki hangi bölümü okumak istediğim gayet net fakat şu an yaptığım işi istemiyorum bu
- +1 yıl
Tm etrafında ilanlarda bak araştır baska is bul çık ordan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
7Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılbence plan yapın.. hedef hayallerinizi belirleyin hiçbir şey için geç değildir bence
11 Yorumla
Soran+1 yılPlan yapıyorum ama geleceği düşünmek beni öldürüyor iş bulunca rahatlarım diye düşündüm ama olmadı çok kötü hissediyorum her şey imkansızmis gibi kafamda bi bölüm var fakat o bölümü bitirsem maks 27 28 oluyorum o yaşta o bölümle ilgili iş bulabilir miyim diye düşünüyorum
+1 yılKararsızlık yapma isteklerinin üstüne git korkak olma millete bakma
04 Yorumla
Soran+1 yılÇevremde destek olabilecek biri yok
- +1 yıl
Sanki bizim çok vardı destekçimiz hayatta destekçi ararsan ohooo kafanı kumdan çıkaramazsın en büyük destekçi kendindir önce sen kendine inanacaksın ki herkes sana inansın yoksa olmaz
Soran+1 yılHerkes sürekli yaşımdan vuruyor bu saatten sonra okul mu olur çalışsan daha iyi falan diyorlar ama görüyorum ki meslek daha önemli yani ben bi mesleğim olsun istiyorum
- +1 yıl
Sana bir şey söyleyeyim mi insanlar kendi yapamadıkları şeyleri senin yapmanı asla istemezler o yüzden inadına yapmaya devam et bırak zırlasınlar 😆😆
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen senden çok daha fazla öyle düşünüyordum.. Birkaç gündür o moddan çıktım bir şarkı sözüyle; "geç kalmış değilsin mutlu olmaya"
06 Yorumla
Soran+1 yılOfff çok kötü bi şey yaa sürekli ileriyi düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yıldüşünmek yerine uğraşmak lazım yavaştan yavaştan bazı şeyler için uğraşmak yorar sonuç getirir düşünmek daha çok yorar sonuç getirmez ;)
Soran+1 yılEvet öyle iş bulunca rahatlarım diye düşündüm ama oradan da çok sıkıldım bazı durumlar oldu
Cevap sahibi+1 yılbir yerlerden başla seni düşündüren rahatsız eden şu anlıklar ileriye dönükler çözmeye başla o yolda ol yani
Soran+1 yılİşte endiseleniyorum endişem de bölümü okusam belli yaştan sonra iş bulabilir miyim şu anki isimden de inanılmaz nefret ediyorum
Cevap sahibi+1 yılaraştır soruştur bunu netleştir önce kafanda.. Bu hayatta herşeyi çok mantıklı ele alıp sıralamayı planlamayı doğru yapman lazım bende hiç şaşmamıştır..
+1 yılMutluluğu sonuçta değil süreçte aramak lazım. O zaman hayatın her anından lezzet alabilirsin
00 Yorumla
+1 yılKaç yaşındasın
02 Yorumla
Soran+1 yıl25 yaşında olucam 1 Ay sonra
- +1 yıl
Daha gençsin tatlım
+1 yılNeden kaldığını düşünüyorsun ki
00 Yorumla
+1 yılDususnnme
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz