Türkiye'de çok önemli bir firmadan iş görüşmesine çağırıldım, fakat gidemiyorum ne yapmam gerekiyor. Yani başka bir zaman da başvurduğumda iş görüşmesine gitmediğim için karalanmamak adına ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÖncelikle, iş görüşmesine gidemediğiniz için olabildiğince çabuk ve dürüst bir şekilde firma yetkililerine bildirmek önemlidir. Bir e-posta veya telefon aracılığıyla durumu açıklamanız, karşı tarafa saygı göstermeniz açısından önemlidir.
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki gerekçemi belirttiğimde ilerleyen zamanlarda başvursam sistemlerinde görüşmeye gelmedi diye görünürmüyüm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
+1 yılmail yaz, durumunu anlat. ceo degilsin sonucta kimse seni hatirlamaz merak etme
02 Yorumla
Soran+1 yılkaralanmam dimi sonraki başvurumda
- +1 yıl
mail yaz, durumunu anlat. ceo degilsin sonucta kimse seni hatirlamaz merak etme
Gerekçeli nedenin var mı
02 Yorumla
Soran+1 yılsağlık problemi ve şehir dışında (7 saatlik yol)
Gizli Üye(18-24)+1 yılMail yazmalısın çağıranlara aramalısın da
00 Yorumla
+1 yılNeden gidemiyorsun
06 Yorumla
Soran+1 yılsağlık problemi ve şehir dışında (7 saatlik yol)
- +1 yıl
Sağlık durumunu resmi olarak gösteren bir belge ile beraber hemen bir Dilekçe yaz ve durumunu anlat
Soran+1 yılpeki sağlık problemi iş için sorun yaratırsa yani bizimle çalışamaz gibi görünmez mi
- +1 yıl
O zaman yapacak bir şey yok zaten böyle bir sağlık problemim var ve orada çalışamayacaksan mülakata gitmeyen de bir anlamı yok
Soran+1 yılsoğuk algınlığı yani iş için o kadar sorun belirtecek bir durum değil fakat o iş görüşmesine gidemeyeceğimi sağlık problemi adı altında neden belirtirsem doğru olmaz diye düşündüm
- +1 yıl
Soğuk algınlığı bulaşıcı bir virüs Sonuçta kimseye bulaştırmak istemiyorsun o yüzden 3 günlük bir rapor alıp bunu okuruma bildirip mülakatın daha ileri bir tarihi almalarını isteyebilirsin
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne