El işi ve el emeği ürünler para etmiyor, herkes youtuber tiktokcu influencer falan oldu ayrica kendimi kamerada gostermek istemiyorum. Devlete atanamiyorum özel sektörde de uapamıyorum hep sömürü işlerine denk geldim. Şunu yapiyorum para kazandiriyor dediginiz varsa paylasir misiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Maalesef öyle bir iş varsa da çoktan kapmışlardır bende zamanında çok aradım ama yok. Evden çalışmakla anca harçlık çıkartabilirsiniz. Mecburen asgari ücretli bir işe girmeniz gerekiyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer konuda tekelleşme ya da kartelleşme var o yüzden bir şey yapıp satabilmek çok zor. Diğer türlü ise ancak kendini göstererek kazanılabiliyor. Çoğunda yüz de görünüyor ama yüz görünmeden de olabiliyor bazen
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
6Cevap
+1 yılHocam padcast tarzı yüzünüzü göstermeden vidio uzerine gündem ile alakalı videolar cekebilirsiniz sadece seslendirme yapcaksiniz. Ilk başlarda reklam verin taninin. Diksiyonunuzun iyi olduğunu düşünüyorum
06 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim hocam Ilk önce instegramdan baslayin belli bir öğrenci kitlesi kazandiktan sonra Youtube kanalı açın hem youtube den hem de instegramdan videolar çekip devam edersiniz. Hocam Rabbimden umudunuzu kesmeyin sakin. Bende lise mezunuyum bir sorun yüzünden üniversiteye almadılar beni ama ben inatlarina kendimi evde internetteki hocalara bakarak geliştirdim ve beni görenler sen üniversite mezunumusun diye soruyorlar. Pes etmeyin hocam. Örnek olması açısından Youtube de Sadece Enes adlı bir arkadas bu tarz icerik üretiyor youtube den bakıp ilham almanızı oneriririm simdiden başarılar dilerim. Ayrıca diksiyon için bol bol sesli bir şekilde tekerleme ve sesli kitap okursanız güzel olan diksiyonunuzu daha da guzellestirecektir vesellem
- +1 yıl
Guzel younlariniz icin cok tesekkur ederim daha once dusunmustum ama bu sekilde icerik ureten cok fazla hesap var yine de sansimi deneyecegim saglicakla kalin sizin de hakkinizda hayirlisi olsun su soruma duzgun bir sekilde cevap veren iki kisiden birisiniz yolunuz bahtiniz acik olsun
- +1 yıl
Allah razı olsun hocam. Eğer ülkemizde eğitim sistemi düzgün olsaydi ve eğitim sistemi ile ilgili değil sadece her yerde adalet ilkesi gozetilseydi sizin gibi bu Vatanın göz nuru emektari ogretmenlerimiz atanma sorunu ile karşı karşıya kalmazdı. Bence ülkede ciddi anlamda Beka sorunu var. Bir ülkenin eğitim sistemi cokmusse dıger degerlerin cokmesine lüzum yoktur zira eğitim en temel argumandir. Kafanızı şişirdim hocam özür dilerim iyi günler dilerim
- +1 yıl
Çok teşekkür ediyorum
+1 yılEv işleri para etmiyor. Yemek yapıp evden satmayı düşünüyorum bilmiyorum
13 Yorumla- +1 yıl
Özel sektöre yalakalık yapacaksın
- +1 yıl
Zaten evden satanlara yardım etmek için sipariş alıyorlar:)
+1 yılMerhaba iyi bir şirketlerin canlı müşteri hizmetleri olabilir
07 Yorumla- +1 yıl
Iyi bir sirkette ise giremedim her yerde dayi lazim. Hep mavi yaka is buldum onlari da kaldiramadim. Ogretmenlik mezunuyum ama bir ise yaramiyor.
- +1 yıl
Özel sektör öğretmenliği de olabilir dershane özel kurslar vs gibi ya da en kötü dışardan ve çevreden saatlik ücretli öğretmenlik
- +1 yıl
Bransim Türkçe ve bu branstan kimse ozel ders istemiyor. Ucretli ogretmenlik kendi bransimdan cikmiyor
- +1 yıl
Genel olarak yaptıkları müşteri sorularını cevaplamak, şikayetlerle ilgilenmek ve siparişleri işlemektir.
Bu alanda çalışmak isteyenler Liveops, Concentrix ve Sykes gibi müşteri hizmetleri yönetimi şirketlerinde iş bulabilirler.
Şirketler dışarıdan yetenekli çalışanları işe alarak tasarruf edebilirler. Ayrıca iş bulmak için Fiverr veya FlexJobs gibi freelance web sitelerine de göz atabilirsin - +1 yıl
Cok tesekkur ederim araştıracagim :)
- +1 yıl
Ayrıca;Öğretmenlere her zaman ihtiyaç vardır. İster öğretmen ol, ister belli konular üzerine bilgili-birikimli biri olun, öğrencilerin notlarını yükseltmelerine ve sınavlara hazırlanmalarına yardımcı olabilirsin. Özel bir sertifikan varsa, deneyimin de varsa, hem ebeveynler hem de öğrencilerin güvenini daha rahat kazanabilirsin. Sanal öğretmen olduğunda uygulayabileceğin pek çok öğretim yöntemi vardır. İnteraktif aktiviteler, slaytlar, hikaye anlatımı ve hatta oyuna çevirme gibi farklı yollar deneyebilirsin. Sanal öğretmen olmak, internet üzerinden para kazanmanın etkili yollarından biridir.
- +1 yıl
Denemedim cunku bu isi yapan bircok kisi var onlarin arasindan siyrilmak cok buyuk marifet ister ben de kendime guvenemiyorum.
+1 yılAtanmak için daha çok çalış ve o zamana kadar kizsanda özel sektörde devam
02 Yorumla- +1 yıl
Haklısın ama insanlarinda bu ekonomi bu şartlarda maalesef bunu demeleri hakkini elinden alıyorlar Yani devam
Çağrı merkezinde çalış
02 Yorumla- +1 yıl
Çağrı merkezine alırlarsa iş mi seçebiliyoruz
+1 yılEn iyi yöntem yayın açmak yüzünü göstermeden
00 Yorumla
+1 yılNe yapmak istiyorsun ne yapabilirsin
00 YorumlaLise zamanına dönüp dusunebilseniz keske
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi