Kızlar Bir Adım Öne Öğrenciyim, harçlığımı çıkarmak için işe başlamak istiyorum. Gıda paketleme kolay mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Öğrenciyim, harçlığımı çıkarmak için işe başlamak istiyorum. Gıda paketleme kolay mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Aşkınsın Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Hayata Bakış açın Nasıl önemli olan odur Tabuların var mı yokmu Takıntıların var mı yoksa umursamıyormusun hiçbirşeyi 0 0 Yorumla
barraküda Takip Et Master Yaş: 39 , eic 93% +1 yıl Hiç bir iş kolay değildir ama okurken çalışan insanlar daha başarılı olurlar 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl tm denemelısın baktın zor ama mecbursun sabret melisin ama şimdi her şey kolay makınalar var 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sen bir başla da eğer zorlanırsan çıkarsın ama sana tavdiyem part time olarak nike adidas puma giib yerlere başvur daha fazla kazanırsın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Anlıyorum insan düzgün olmayınca ne diyeyim benn neyse çen çıkıyorum bir daha be selam alırım ne selam veririm çünkü dürüst degilssnz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Hayata Bakış açın Nasıl önemli olan odur Tabuların var mı yokmu Takıntıların var mı yoksa umursamıyormusun hiçbirşeyi
Hiç bir iş kolay değildir ama okurken çalışan insanlar daha başarılı olurlar
tm denemelısın baktın zor ama mecbursun sabret melisin ama şimdi her şey kolay makınalar var
Sen bir başla da eğer zorlanırsan çıkarsın ama sana tavdiyem part time olarak nike adidas puma giib yerlere başvur daha fazla kazanırsın
Anlıyorum insan düzgün olmayınca ne diyeyim benn neyse çen çıkıyorum bir daha be selam alırım ne selam veririm çünkü dürüst degilssnz
Zor biraz
alışırsın
Evettt
Kllay
Kolay
Kolay rahat iş
İdare eder
Hiç yapmadım
Çok zor