+1 yılÖn yargı herzaman hayat penceresinden doğru bakış açısını görmemizi engelleyen yüksek bir duvardır şehir içi belediye otobüsü kaptanı kadınlar gördüm gayet başarılılar bir kaynak ustası ablamız vardı işinde başarılıydı hatta röportaj bile yapmıştı hatta daha nice bedenen ağır olan erkek işlerini güzelce yapan kadınlar var elektronik eşya teknisyenliği tamir bakım işi yapmakda asla abes değil mühim olan işi layıkıyla yapıp başarıda olabilmektir eğer inanıyorsanız adım atmaktan asla kaçınmayın derim
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim çok sağolun
- +1 yıl
Sizde sağolun hanımefendi hedef ve amaçlarınızda kolaylıklar dilerim 🙏
En İyi Cevaplar
+1 yılgenelde erkekler olduğu için kadın görünce şaşırmalarıı normal bence ama işinizi hakkınızla emeğinizle alın terinizle yapıyorsunuz o yüzden sıkıntı yapmayın asla komik bir şey değil
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Genelde gördüğüm erkeklerde parça çalma durumları oluyor. Herkes bu esnaflığı dürüst ve hakkıyla yerine getirmiyor. Kadın olarak daha fazla güven verdiğimi düşünüyorum.
- +1 yıl
Rica ederim. :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
+1 yılkadınlar daha hassas bence bu işlerde. parça tedariğini nasıl yapıyon? çinden mi istiyon
04 Yorumla
Soran+1 yılBir firma yoluyla tedarik ediyorum. Evet kadınlar daha güven veriyor işini hakkıyla yapıyor
- +1 yıl
ama zor işler ya. ben hobi olarak değiştirmeye çalıştım parça kendi çabalarımla. kafa beyin kalmıyo. bi de müşterilerin aceleciliğiyle dırdırıyla ugrasılmaz. sen nası baş ediyon bunlarla bilmiyom
Soran+1 yılÇok zor tabikide. Kadın görünce dükkanda yapamaz diye düşünüyorlar telefonlarını şüpheyle emanet ediyorlar ama sonrasında memnun kalıyorlar
- +1 yıl
kendini kanıtlayıp referanslarını çogaltırsan daha tanınır hale gelirsin zamanla
+1 yılUlkece bazi konulari asmamiz gerekiyor ulkemizin kadinlari zekidir her meslekte konuda basarili olur iyi calismalar parca calma konusunda ise durust ve karakterli insan kendini bilir cinsiyet ayrimi yapmamak lazim ☺
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır, bence çok güzel bir sey, komik bulanin kafasinda beyin yerine sunger vardir
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Neden komik olsun alkisliyorum seni helal olsun 👏👏👏
01 Yorumlagenelde insanlar yapmadığı şeye ya ön yargıyla bakar ya da küçümser. sen bildiğin yoldan devam et go grill 👍🏽❣️
00 Yorumla
+1 yılKalıpları yıkmaya devam
01 Yorumla
Soran+1 yıl👍🏻
+1 yılAlın teri ile yaptığın bir iş asla komik değil.
10 Yorumla
+1 yılHayır değil tam tersi helal olsun 🤍
00 Yorumla
+1 yılNeden komik olsun ekmek parası 🍕
00 YorumlaNeden komik olsun :) Allah bereket versin
00 Yorumla
+1 yılAslansin sen aslan
00 YorumlaGayet normal bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence kadın için çok uygun naif bir iş zaten
08 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica
Cevap sahibi+1 yılNe kadar sürede öğrendiniz isi
Soran+1 yıl2 senede öğrendim. Pratik ve tecrübe konusunda ortalama 4 sene içinde geliştirdim kendimi.
Cevap sahibi+1 yılne guzel bu fikir nasıl olustu sizde
Soran+1 yılMaddi gücümüz olmadığı için iyi telefonlar alamıyorduk. Ailemin eski telefonlarını ya da telefoncudan 2. el telefonları alır kullanırdım. Bu sebeble çok bozulurdu telefonlar. Devamlı arıza problemi yaşadım. Bende merak sardım telefon tamirine zamanla mesleğe dönüştürdüm.
Cevap sahibi+1 yılNe güzel kazancınız bol olsun
Soran+1 yılSağolun
+1 yılYo gayet güzel bişey
00 Yorumla
+1 yılNesi komik
00 YorumlaTakma kafana
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası