Sevgilimi kaybettim abimi kardeşimi babamı cidden dayanamıyorum artık bu acıya sınavıma hazırlanamiyorum hep bir isteksizlik ne yapacam ben 🥺
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÖncelikle, yaşadığınız durumun çok normal olduğunu bilmenizi isterim. Sınav stresi ve kaygısı, pek çok öğrencinin karşılaştığı bir durumdur. İşte bu durumla başa çıkmanıza yardımcı olabilecek bazı öneriler:
Düzenli ve dengeli uyku: Uyku, zihinsel ve fiziksel sağlığınız için çok önemlidir. Yeterli ve kaliteli uyku, öğrenme ve hafıza üzerinde olumlu etkileri vardır.
Sağlıklı beslenme: Dengeli ve sağlıklı beslenme, enerji seviyelerinizi yüksek tutar ve konsantrasyonunuzu artırır.
Fiziksel aktivite: Düzenli egzersiz, stresi azaltmaya yardımcı olur ve genel ruh halinizi iyileştirir.
Zaman yönetimi: Ders çalışma ve dinlenme zamanlarınızı dengeli bir şekilde planlayın.
Olumsuz düşüncelerle mücadele: Kendinize güvenin ve olumsuz düşünceler yerine başarıya odaklanın.
Rahatlama teknikleri: Hızlı gevşeme, dikkat artırma teknikleri ve kontrollü nefes alıştırması gibi teknikler, kaygıyı azaltmaya yardımcı olabilir.
Hobiler: Sınav hazırlığı dışında hobileriniz ve spor aktiviteleriniz için kendinize zaman ayırın.
Bu önerilere rağmen kaygınız devam ediyorsa, bir uzmana başvurmayı düşünebilirsiniz. Unutmayın, herkesin zorlandığı dönemler olabilir ve bu durumlarla başa çıkmak için yardım almak normaldir. Kendinize inanın ve başarılar dilerim! 🍀
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBence acıyı bir sefer dibine kadar yaşa ve çık. ne dense boş inan, kendşmden biliyorum. 1 hafta melankoliye gir, arabesk takıl, depresif ol. sonra tekrar hayata dönmeyi dene
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
3Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBence başak bir şey düşünme sınavı düşün Çok geçmiş olsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇook geçmişş olsun. Allah tüm sıkıntılarını senden gidersin... Sana tüm kalbimle sevgimi yolluyorum... Umarım hep en iyi yerlerde olursun... Zor cidden zor... Her şeye rağmen hayat devam ediyo...
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim kaç aydır doğru düzgün okuluma gidemiyorum baya zor bir süreç yaşıyorum destek alıyorum ama olmuyor en iyi psikologlar dan da destek alıyorum kapanmayacak bir yara gecmiyor
Cevap sahibi+1 yılYani seni tanımıyorum ama cidden yabımdaymışsın gibi hissettim... Ve dıştan birisi olarak haddi aşmak da istemem. Sonuöta sen yaşayan kişisin. Şin içindesin. Belkş defarlarca ağladın... Belki anlayamadın bile , kalbin çok sıkıştı kimseye hiç bi şey anlamadım belki de anlattın ama şöyle yap böyle ol denmekten başka anlaşılmadın , oysa senin belki de isteğin şu gönlündeki sancıyı, iç yangınını , içinde kocaman düğüm olan , taş olan , kalbini daraltan،hayatın tüm tadını kaçıran her navarsa onu iyileştirmek , paylaşmak birinin sanki elini atıp gönlünü açıp acıyı eliyle iyileştirmesi... Belki birileri açıp kalbini baksa neler var orada , ne kadar şey birikmiş açığa çılacak... Seni anlıyorum... Duacınımm... Tüm kalbimle hissediyorum... Hiç kolay bi süreç değil.. Bununla birlikte hayat her şeye rağmen devam ediyor... Gecenin sonunda sabah oluyo unutma. Bu dünyanın her şeyi ama her şeyi geçici... Sevgisi güzellikleri. geçici oldupu gibi acısı da kederi de ızdırabı da geçici... Yani tüm bu acılar geçecek merak etme...
+1 yılBaşın sağolsun Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun Allah yardımcın olsun Allah sabırlar versin
00 YorumlaYa gercekten cok zor neler yasadigini anlayamayiz ama instadan falan konusmak istersen burdayim 💖
00 Yorumla
+1 yılNeden nasıl kaybettin Allah sabır versin
02 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim trafik kazası babam abim kardeşim deprem
- +1 yıl
Çok üzücü
bu seneyi atla derim
02 Yorumla
Soran+1 yılOkuluma bile doğru dürüst gidemiyorum 🥺😭
Gizli Üye(25-29)+1 yılDestek alabilirsiniz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Kendimi toparlayamıyorum, sınavıma odaklanamıyorum. Ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat