Kızlar Bir Adım Öne Nasıl PTT'de çalışabilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Beni alırlar mı ne yapmaliyim?😔 Nasıl PTT'de çalışabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Satisfying_ Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Sen kpss ye gir iyi puan yapta çoook kadro var devlette 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 85-86 yetiyor mu lise kpss atanmak icin Yorumla Satisfying_ +1 yıl yetebilir areştıracan onu iyice nerede İstanbul'da mı istiyorsun çalışmayı Yorumla Soran +1 yıl Hayir buyuksehirlerde degil Yorumla
EmirhanUsluerr Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Devlet kurumu olduğu için kpss gerekiyor galiba ayrıca pek önermem bir yakınım pttden emekli 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Neden peki? Yorumla EmirhanUsluerr +1 yıl Hala eskisi gibi mi bilmiyorum ama müdürler kendi kafasına göre şurada adam eksik vb diyerek oradan oraya gönderebiliyor seni. Mobbing var diyebilirim tabi şikayet falan ettiğinde başın ağrıyor Yorumla Soran +1 yıl Peki ben diyelim ki hem universite sinavina girdim hemde kpss ve iyi puan aldim hem ptt de hemde universite okuyabilir miyim ayni anda? Yorumla EmirhanUsluerr +1 yıl O kadarını bilmiyorum da neden ısrarla PTT Yorumla Soran +1 yıl Daha rahat gibi geliyor bana Yorumla EmirhanUsluerr +1 yıl Erkek çalışan sayısı birazcık fazla olabilir bundan rahatsız olmayacaksan neden olmasın ama rahat değil bilgin olsun her işin zorlukları var Yorumla
Tridder Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Kpss 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İyi de diyelim ki iyi bir puan cikardim ama staj falan olmuyor ben ne yapacam hic bir sey bilmiyorum Yorumla Tridder +1 yıl Ne staji Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sen kpss ye gir iyi puan yapta çoook kadro var devlette
85-86 yetiyor mu lise kpss atanmak icin
yetebilir areştıracan onu iyice nerede İstanbul'da mı istiyorsun çalışmayı
Hayir buyuksehirlerde degil
Devlet kurumu olduğu için kpss gerekiyor galiba ayrıca pek önermem bir yakınım pttden emekli
Neden peki?
Hala eskisi gibi mi bilmiyorum ama müdürler kendi kafasına göre şurada adam eksik vb diyerek oradan oraya gönderebiliyor seni. Mobbing var diyebilirim tabi şikayet falan ettiğinde başın ağrıyor
Peki ben diyelim ki hem universite sinavina girdim hemde kpss ve iyi puan aldim hem ptt de hemde universite okuyabilir miyim ayni anda?
O kadarını bilmiyorum da neden ısrarla PTT
Daha rahat gibi geliyor bana
Erkek çalışan sayısı birazcık fazla olabilir bundan rahatsız olmayacaksan neden olmasın ama rahat değil bilgin olsun her işin zorlukları var
Kpss
İyi de diyelim ki iyi bir puan cikardim ama staj falan olmuyor ben ne yapacam hic bir sey bilmiyorum
Ne staji