Kızlar Bir Adım Öne 18 yaşındayım, kendimi geliştirmem lazım. Neler yapabilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Yazilim , dil öğrenmek vs siz neler yapiyorsunuz 18 yaşındayım, kendimi geliştirmem lazım. Neler yapabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
onnumara_ Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% +1 yıl Dil öğren bence istediğin kilo eğitim yeterli görünüyor.. 1 0 Yorumla
kalp-komutanı Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Degisik seyler dene. Tek seyle yetinme bircok seyi denediginde yuruyebildigjn seyden devam et 0 0 Yorumla
Lanetli_kek Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Felsefeyle ilgilenebilirsin 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet ilgim var ztn Yorumla Lanetli_kek +1 yıl Ne güzel ✨ Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl halk eğitim kurslarına git 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ücretsiz mi oluyo o nerde oluyo Yorumla İsmaill19 +1 yıl ilçende vardır, bir bak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Dil öğren bence istediğin kilo eğitim yeterli görünüyor..
Degisik seyler dene. Tek seyle yetinme bircok seyi denediginde yuruyebildigjn seyden devam et
Felsefeyle ilgilenebilirsin
Evet ilgim var ztn
Ne güzel ✨
halk eğitim kurslarına git
Ücretsiz mi oluyo o nerde oluyo
ilçende vardır, bir bak
Kitap oku
19 yaşına gir