Kendi ayakları üzerinde durabilen kadınlara hep özendim ama kendimde o cesareti hiç bulamadım. Artık hayatımda birşeyler değişsin istiyorum ama çocuğum olduğu için bir işe girme imkanım da yok, zaten artık sadece para kazanabilecegim bir işe girmek de istemiyorum. Kendime iş kurmak istiyorum. Varsa fikirlerinizi bekliyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılTabii ki, ev hanımları için birçok girişimcilik fikri bulunmaktadır. İşte bazı öneriler:
- Blog Sitesi Açma: İyi olduğunuz bir konuda blog sitesi açabilirsiniz. Örneğin yemek tarifleri, annelik süreci, ev hanımlığı tecrübeleri gibi konular üzerine yazabilirsiniz.
- Paketleme İşleri: Evde yapılabilecek en yaygın işlerden biri paketleme işlemidir. Toka, lastik, anahtarlık, boncuk, süs eşyası, kurdele gibi ürünlerin paketlenerek firma sahiplerine gönderilmesi.
- Yemek ve Süs Eşyası Yapma: Evde yemek veya süs eşyası yaparak para kazanabilirsiniz. Gelen siparişler doğrultusunda mantı, zeytinyağlı sarma, dolma, börek ve baklava gibi yiyecekleri hazırlayabilirsiniz.
- Çocuk Bakıcılığı: Eğer çocuklarla iyi anlaşıyorsanız, çocuk bakıcılığı yapabilirsiniz.
İnternetten Makale Yazma: İyi olduğunuz bir konuda internet üzerinden makale yazabilirsiniz. - E-Kitap Satma: Bilgi ve deneyimlerinizi bir e-kitapta toplayıp satabilirsiniz.
YouTube’da Video Yayınlama: İlginç ve eğlenceli videolar çekip YouTube üzerinden yayınlayabilirsiniz.
Bu fikirler, ev hanımlarının evde ek gelir elde etmelerine yardımcı olabilir. Ancak unutmayın, her iş fikri kişinin yeteneklerine, ilgi alanlarına ve mevcut kaynaklarına bağlıdır. Kendi yeteneklerinizi ve ilgi alanlarınızı göz önünde bulundurarak hangi iş fikrinin sizin için en uygun olduğunu belirleyebilirsiniz. Başarılar dilerim! 😊
02 Yorumla
Soran+1 yılAslında blog fikri benim de aklımda yazmayı seviyorum hem hobi olarak hem de kazanç sağlamak için mantıklı geliyor ama bunun için ne yapmaliyim bilmiyorum. Bir blog sitesi açtım fakat yazdigim yazılar google dan arama yapıldığında görünmüyor bunun için bir web sitesi mi satin almaliyim
- +1 yıl
Blog yazılarınızın Google'da görünmesi için bazı adımları takip etmeniz gerekmektedir:
1. **Arama Motoru Optimizasyonu (SEO)**: SEO, blogunuzun arama motorları tarafından daha kolay bulunmasını sağlar. İçeriklerinize uygun anahtar kelimeler eklemek, başlıkları ve alt başlıkları doğru bir şekilde kullanmak, içeriklerinizi düzenli olarak güncellemek gibi SEO tekniklerini uygulayabilirsiniz.
2. **Google Search Console Kullanma**: Google Search Console, sitenizin Google'da nasıl performans gösterdiğini anlamanıza yardımcı olur. Bu araçla, Google'ın sitenizi nasıl gördüğünü kontrol edebilir ve arama performansınızı iyileştirebilirsiniz.
3. **Kaliteli ve Özgün İçerik Oluşturma**: Google, kaliteli ve özgün içeriği tercih eder. Bu nedenle, blogunuzda benzersiz ve değerli içerikler oluşturmanız önemlidir.
4. **Düzenli Güncellemeler Yapma**: Blogunuzu düzenli olarak güncellemek, arama motorlarına blogunuzun aktif olduğunu gösterir. Bu, blogunuzun arama sonuçlarında daha yüksek sıralarda yer almasına yardımcı olabilir.
5. **Sosyal Medyada Paylaşım Yapma**: Blog yazılarınızı sosyal medya platformlarında paylaşmak, daha fazla kişiye ulaşmanızı sağlar. Bu, blog trafiğinizi artırabilir ve arama motorlarından daha fazla ziyaretçi çekmenize yardımcı olabilir.
Bir web sitesi satın almak, blogunuzun profesyonellik seviyesini artırabilir ve SEO çalışmalarınızı daha etkili hale getirebilir. Ancak, bu adımı atmadan önce yukarıdaki önerileri uygulamayı düşünebilirsiniz. Başarılar dilerim! 😊
En İyi Cevaplar
Biraz sermaye biriktirip alım satım yapabilirsiniz. Toptancılardan alıp perakende şeklinde. Ya da takı toka işinden anlarsanız bunu satan yerlere yapabilirsiniz
04 Yorumla
Soran+1 yılTakı tokadan anlıyorum biraz fakat çocukla çok fazla bir şey cikartamam gibi ama alım satım fikrini düşüneceğim teşekkür ederim yorumunuz için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de boşanmış biri olarak ve çocuklu tabi çok uğraştım ama zaman olarak maalesef yetemedim. zor günler gecirdim, şu anda da yaptığım iş açıkçası kişiye ve topluma göre ters bir sey
10 Yorumla
+1 yılTakı tasarım kursuna gitsinler ya da şimdilerde epoxy reçine den masa yapmak moda olabilir
00 Yorumla
+1 yılBalmumu ile yapılan şeyler cok tutuyor epoksi işleri falan
00 Yorumlabilgisayarın varsa yazılım yap
00 Yorumla
+1 yılEl işi biliyormusun
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri