Olanlar var ama polis ve özel hareket bakabilirsin daha güzel olur onlar da apayrı bir güzel tatlı oluyorlar yemelikler yemelikler al köseye koy sakla kimseler dokunamasın ona
Ben cevabı kolay bulunacak şeyleri alakasız bir şekilde burada sormuyorum canısı. Burada cevap veren herkesin gerçekten bilgisi olacağını sanıp seni doğru bilgilendireceğini sanıyorsan da geçmiş olsun.
Her önüne gelen kıza olabilirsin de demediklerine göre senin tabii ki burada bir bilgi sunman gerekiyor ki anlayan da olabilirsin ya da olamayabilirsin desin sana
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Evet olabilirsiniz
Olanlar var ama polis ve özel hareket bakabilirsin daha güzel olur onlar da apayrı bir güzel tatlı oluyorlar yemelikler yemelikler al köseye koy sakla kimseler dokunamasın ona
Tamam olmak istiyorsun da senden olup olmayacağını biz nasıl anlayalım?
Yavrum bırakta soruyu polisler ya da jandarmalar cevaplasın bu konu hakkında bi bilgin yoksa zaten cevaplayamazsın 😀
Ya kızım sen kendin hakkında bir bilgi vermişsin ki. Senin neyine dayanarak sana olabilirsin ya da olamazsın diyecekler?
Vermemişsin*
Yavrucuğum kadınlardan olur mu demek istiyorum orada bende farkındayım herhalde. Polis jandarma standartlarına uymasam olmayı düşünmem herhalde
Olmadığını nasıl bilmeyebilirsin polis oluyor.
Ya da en basitinden internet sana cevabı verir zaten
O zaman şöyle yapalım herkes internetten araştırsın soracaklarını falan mesela sende uygulamayı sil soru görmek istemiyorsan 😋
Ben cevabı kolay bulunacak şeyleri alakasız bir şekilde burada sormuyorum canısı. Burada cevap veren herkesin gerçekten bilgisi olacağını sanıp seni doğru bilgilendireceğini sanıyorsan da geçmiş olsun.
Her önüne gelen kıza olabilirsin de demediklerine göre senin tabii ki burada bir bilgi sunman gerekiyor ki anlayan da olabilirsin ya da olamayabilirsin desin sana
Cevabı kolay alakasız şeylere cevap verip diyaloğa girme o zaman ufaklık
Tamam çok büyümüş akıl fışkıran şahıs
Seni görmedik, tanımıyoruz ki nerden bilelim olur mu
Kısa boylu değilsen vücudunda iz yara vs. Bireyler yoksa olursun
Neden olmasın ama sen neye göre olumsuz düşünüyorsun o da var
Polis olabilir ama jandarma sıkıntı
Olur şartların uygunsa
Gogleden şartnamelerine bak uygunluk orada yazar
Muhtar olursun kanka sen
Kız olmanla ne ilgisi var tabikide olabilirsin
Olur neden olmasın
Olanlar nasil olmus