evet günümüzde hala sıkça sorulan sorulardan. bu kadınları yere göğe sığdıramadınız. iş hayatı desen çelme takarlar evlilik desen aldatırlar
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKadın isterse yapamıyacağı şey yok, evlenirse çocuk da yapar kariyerde yapar erkeğinin desteği ile, yaradan kadınlara annelik gibi kutsal bir görev vermiş, kariyer sonraki iş öncelik mutlu yuva sonrası zaten kariyer getirir,
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKadın istediğini yapmalı kariyer istiyorsan kariyer yanında da evlilik te olmalı çünkü yalnız yaşamak zor fakat sadece ev hanımı olmak istiyorsan bile ara ara çalışarak her zaman kocana muhtaç olmayabilirsin kötü bir şey değil tabiki ev hanimliği
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
7Cevap
+1 yılKadın eğitim hayatını en üst seviyede tamamlamali. Doktor mühendis yönetici asistan vs vs hemen hemen her meslekte olmalı.
Ve tabiki anne de olmalı..
Ama çocuğunu daha 6 ayında kreşe çocuk bakım evlerine bırakıp işe donmemeli
Çocuğun en çok ihtiyaç duyduğu sevgi ve güven ortamını başkasının eline bırakmamalı. Bunun için gerekli yasal ve insani düzenlemeler olmalı.
Daha çok şey var benim düşüncem de ama...10 Yorumlakariyer diye yalnız ölmemeli sisteme köle olmamalı ama aynı zamanda da üniveriste ve sonraki bi iki yılını sadece kariyerine harcamalı, kimsenin eline muhtaç olmayacak seviyeye gelmeli
10 YorumlaKadın evlenebilir çocukta yapabilir karıyerde artık zaten öyle gidiyor ki bir çok kadın çalışıyor eşine destek için
10 Yorumla
+1 yılMerhaba. Kadın ne isterse onu yapar kendilerine en iyisi ne onu bilirler bence❤️✨️🎀
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenip çocukları geliştirse daha iyi eşte tabi layıkıyla davranmalıdır ama bu işte kişiye bağlı zıt görüşler uyumsuz olur
00 YorumlaÇocukta yaparım kariyerde olayi bana saçma geliyor çocuk bakmak çok zor iş annem perişan oluyor kardeşime bakarken ikisini de yapacaksan en sonunda illa bikarsin zor çok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKariyer her seyden onemlidir o hep yanında kalır ama diğerleri never
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadın istediği hayat biçimini kendi seçmeli.
00 Yorumla
+1 yılOnce kariyer sonra evlilik hersey zamanında guzel
00 Yorumla
+1 yılBence kariyer çocuk çok düşünülmeli
05 Yorumla- +1 yıl
@LaVieEstBelle34 neden
- +1 yıl
@İnatçıbirkoç bütün sorumluluk kadınlara kalıyorda ondan
- +1 yıl
Aynen öyle sen kariyer diyenlerden misin
- +1 yıl
@İnatçıbirkoç yukardan yazdığım gibi
- +1 yıl
Gıcık yaa :)
+1 yılBen çalışmicam bu kesin :)
00 Yorumla
+1 yılnasıl istiyorsa onu yapmali
00 Yorumla
+1 yılBebek yapmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇocuk yapmamalı kariyer tercih olmalı
00 YorumlaKariyer
00 Yorumla
+1 yılKarakterine bağlı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Kadın evlenip çocuklarına mı bakmalı, kariyer mi yapmalı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat