Kızlar Bir Adım Öne Kendimi geliştirmek için en mükemmel önerileriniz neler? Lebensmüd Takip Et Xper 4 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor sabah soğuk duş almak , hergun günlük tutmak gibi vs Kendimi geliştirmek için en mükemmel önerileriniz neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı. bence kitap oku 0 0 Yorumla
Devoxer Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Gününü planlamak, spor yapmak soğuk duş almak vb. Kitap okumak konular araştırmak. 1 3 Yorumla Lebensmüd +1 yıl Bunları yapıyorum ama bir şey eksik sanki sizden gelir mi bilmiyorum Yorumla Devoxer +1 yıl Şimdi bunlar temel şeyler, ne olmak istediğine karar verdin mi? Yorumla Lebensmüd +1 yıl Hemşirelik son sınıfım ama hedefim bu değil bırakacağım Yorumla
helinkbtnnn Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Kesinlikle her dakika bir şeyler okumak, sadece kitap değil her şey 2 0 Yorumla
THEGODTHEARES Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl sabah erken uyanmakla başlamalısın. 0 11 Yorumla Lebensmüd +1 yıl Onda hiç sekmez o düzende artık Yorumla THEGODTHEARES +1 yıl Aaaa harika kaç saat spor yapıyorsun? Yorumla Lebensmüd +1 yıl Haftada 2 gün en fazla çok boş zamanım olmuyor Yorumla THEGODTHEARES +1 yıl Baya azmış Yorumla Lebensmüd +1 yıl 4 gün staja gidince iki gün bile çok geliyor şu an Yorumla THEGODTHEARES +1 yıl kıyamammm Yorumla Lebensmüd +1 yıl Neymiş, Önyargı iyi bir şey değilmiş Yorumla THEGODTHEARES +1 yıl Ah şu an kıyabilirim sşldkglşsdkg Yorumla Lebensmüd +1 yıl 😂😂 tamam reis sakin bir şey demedik djcjgkg Yorumla THEGODTHEARES +1 yıl sakinimm Yorumla Lebensmüd +1 yıl 👍 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bence kitap oku
Gününü planlamak, spor yapmak soğuk duş almak vb. Kitap okumak konular araştırmak.
Bunları yapıyorum ama bir şey eksik sanki sizden gelir mi bilmiyorum
Şimdi bunlar temel şeyler, ne olmak istediğine karar verdin mi?
Hemşirelik son sınıfım ama hedefim bu değil bırakacağım
Kesinlikle her dakika bir şeyler okumak, sadece kitap değil her şey
sabah erken uyanmakla başlamalısın.
Onda hiç sekmez o düzende artık
Aaaa harika kaç saat spor yapıyorsun?
Haftada 2 gün en fazla çok boş zamanım olmuyor
Baya azmış
4 gün staja gidince iki gün bile çok geliyor şu an
kıyamammm
Neymiş, Önyargı iyi bir şey değilmiş
Ah şu an kıyabilirim sşldkglşsdkg
😂😂 tamam reis sakin bir şey demedik djcjgkg