Kızlar Bir Adım Öne Sadece lise mezunu olan biri ne iş yapabilir? HyrsızOkız Takip Et Xper 1 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Sadece lise mezunu olan biri ne iş yapabilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Selcuk0634 Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Günaydın, özel güvenlik sertifikası al ve iş imkanı var. 0 0 Yorumla
proofstriker38 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 91% +1 yıl Her işi yapar market sektörü olur giyim sektörü olur 0 0 Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 72% +1 yıl Ankara'da emmisi dayısı varsa ülkeye bakan bile olur yoksa askeri ücretle her işi yapar 0 0 Yorumla
Aesir Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Çok da diploma gerektirmeyen, beceri temelli herhangi bir işi pekâlâ yapabilir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl ben lise mezunu alaylı yazılımcıyım. bilgisayara ve programlamaya ilgin varsa bi bak 0 0 Yorumla
Herşeyibilenadam014 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl İstediği hee işi yapar ama mesele mutlu olacagi isi yapman, hobilerini kesfet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Günaydın, özel güvenlik sertifikası al ve iş imkanı var.
Her işi yapar market sektörü olur giyim sektörü olur
Ankara'da emmisi dayısı varsa ülkeye bakan bile olur yoksa askeri ücretle her işi yapar
Çok da diploma gerektirmeyen, beceri temelli herhangi bir işi pekâlâ yapabilir.
ben lise mezunu alaylı yazılımcıyım. bilgisayara ve programlamaya ilgin varsa bi bak
İstediği hee işi yapar ama mesele mutlu olacagi isi yapman, hobilerini kesfet
Bircok is yapabilir cok var
Hicbisey ehliyeti bile unisiz vermiyorlar
Neden olmasin
BİM gibi ya da koton gibi yerlerde çalışabilir
Yani kadınlar sekreterlik yapıyor