Kızlar Bir Adım Öne İş arıyorum ama bir türlü kabul edilmiyorum, ne yapmalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Adana'da mümkünse seyhan içerisinde iş arıyorum. İş arıyorum ama bir türlü kabul edilmiyorum, ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
falafos Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 64% +1 yıl Emir verebilir misin iş yerinde 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Hayır deneyimsizim yaptığım tek iş bir kaç defa modellik yapmak Yorumla falafos +1 yıl Diğer taraftan devam edelimmi Yorumla Soran +1 yıl Bilgiyi buradan da verebilirsiniz Yorumla falafos +1 yıl Maaş beklentiniz nedir Yorumla Soran +1 yıl İşin ne olduğuna bağlı Yorumla falafos +1 yıl Yönetici asistanligi Yorumla Soran +1 yıl Size istek atıyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl zincir marketlere başvur 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ay onu denedim zaten ama sürekli deneyimli birini aradıklarını söylediler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok öyle bir şey kim diyor hep liseden yeni mezunları alıyorlar bim-şok-a101-migros ta filan Yorumla Soran +1 yıl İlanlarda bile hep deneyimli aradıkları yazıyor 😥 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hangi ilan onlar kariyerleri deneyimli aramıyorlar farklı pozisyonda işlerde deneyimli arıyor olabilirler Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Dikkatli olun kimseye numaranızı vermeyin. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Elbette vermem Yorumla Wandaİcardi +1 yıl Numaranı verirmisin Yorumla Soran +1 yıl Vermem Yorumla Wandaİcardi +1 yıl Bu sınavı başarıyla geçtin😱 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
günümüzde çok nadir rastlanan bir durum
Emir verebilir misin iş yerinde
Hayır deneyimsizim yaptığım tek iş bir kaç defa modellik yapmak
Diğer taraftan devam edelimmi
Bilgiyi buradan da verebilirsiniz
Maaş beklentiniz nedir
İşin ne olduğuna bağlı
Yönetici asistanligi
Size istek atıyorum
zincir marketlere başvur
Ay onu denedim zaten ama sürekli deneyimli birini aradıklarını söylediler
Yok öyle bir şey kim diyor hep liseden yeni mezunları alıyorlar bim-şok-a101-migros ta filan
İlanlarda bile hep deneyimli aradıkları yazıyor 😥
Hangi ilan onlar kariyerleri deneyimli aramıyorlar farklı pozisyonda işlerde deneyimli arıyor olabilirler
Dikkatli olun kimseye numaranızı vermeyin.
Elbette vermem
Numaranı verirmisin
Vermem
Bu sınavı başarıyla geçtin😱
Umarım bulursunuz
bende aynı durumdayım umarım ikimizde buluruz.