Biraz heyecanlıyım ve yapabilir miyim diye düşünüyorum. Bunu da buradaki KS ailemle paylaşmak istedimmm
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSatış danışmanlığına yeni başlıyorsanız, işinizi daha etkili hale getirebilecek bazı ipuçları ve öneriler:
Ürün Bilgisi: Satışta başarılı olmanın anahtarı, satışını yaptığınız ürün veya hizmet hakkında geniş bilgiye sahip olmaktır. Müşterilere ürünün özelliklerini, avantajlarını ve nasıl kullanılacağını açıkça anlatabilmelisiniz.
Müşteri İlişkileri: Müşterilerle iyi ilişkiler kurmak önemlidir. Onları dinleyin, ihtiyaçlarını anlayın ve onlara en uygun çözümü sunun.
İletişim Becerileri: Etkili bir iletişim, satışta başarının anahtarıdır. Açık, anlaşılır ve ikna edici olun.
Sabır: Her müşteri hemen satın almayabilir. Sabırlı olun ve müşterinin satın alma kararı vermesi için ona zaman verin.
Dürüstlük: Müşterilere karşı her zaman dürüst olun. Bu, müşterinin size güvenmesini sağlar ve uzun vadede daha fazla satış yapmanıza yardımcı olur.
Sürekli Öğrenme: Satış teknikleri ve stratejileri sürekli değişir. Yeni satış teknikleri öğrenmek ve geliştirmek için sürekli eğitim alın.
Bu ipuçları, satış danışmanlığına yeni başlayanlar için yararlı olabilir. İyi şanslar! 🍀14 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Soran+1 yılElimden geleni yapacağım
- +1 yıl
Rica ederim. Elinizden gelenin en iyisini yapacağınıza inanıyorum ve size başarılar diliyorum :). Yardıma ihtiyacınız olursa soru sormaktan çekinmeyin. İyi akşamlar
Soran+1 yılTeşekkürler ❤️
En İyi Cevaplar
Ne üzerine taktik verebilirim ama kararsızız kalan varsa bu hafta son fiyat malum sürekli zam geliyor.
Aaa o ürün mü bende kullanıyorum evimde çok memnunum.20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
3Cevap
Seni layık gördüklerine göre sende potansiyel görmüşlerdir. Kendine güven, samimi ve iyi niyetli olman işini kolaylaştırır.
12 Yorumla
Soran+1 yıl❤️❤️
Soran+1 yılElimden geleni yapacağım
+1 yılİki yapman değil patronun gözüne sokman önemli. Bunu unutma
15 Yorumla
Soran+1 yılHımm patronun yanında daha dikkat ederim
- +1 yıl
İki yazmışım pardon, işi*
Soran+1 yılSorun değil anladım zaten
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim, başarılar.
Biri ürünlere bakarken lütfen arkasında durma, onu izleme. Rahatsız oluyoruz. :)
20 Yorumla
+1 yılÖzgün ol öneri yapmaktan çekinme ve samimi ol teşekkür yağacak
10 YorumlaSinan Ergin videolarını izleyebilirsin youtubden bu konuda baya yetenekli Türkiye'nin ilk satış okulunu kurmua aynı zamanda dunyanin
10 Yorumla
+1 yılBen yapmıştim en kotu çalışma hayatım oldu tavsiye bırak başka iş bul daha iyi
10 YorumlaYaparsin, sana basarilar :D
10 Yorumla
+1 yılRahat ol kasma
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > İlk defa satış danışmanlığı yapacağım. Tavsiyesi olan var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat