Kızlar Bir Adım Öne Sağlıkçıyım, mesleğim dışında farklı alanlarda uzmanlaşmak istiyorum ama bu konuda kararsızım, ne yapabilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Sağlıkçıyım, mesleğim dışında farklı alanlarda uzmanlaşmak istiyorum ama bu konuda kararsızım, ne yapabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
konuşmayı_seven Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 70% +1 yıl Borsayı öğrenebilirsin. Günlük işlem yapmayı, teknik analizi falan. Hem para kazanırsın hemde 2. bir işin olur 1 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Uluslararası sertifikalı programlara katılabilirsin en basitinden 2 0 Yorumla
Hatçi-k Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sporda kendini geliştire bilirsin dövüş sanatlarında. Malum şu sıralar sağlıkçılara olan şiddet arttı 0 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Gelseni otele alalım her istasyonu görmüş olursun mutfak bazında 1 0 Yorumla
manifihyati Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Yeni diller öğrenebilirsin. Meslek olarak soruyorsan meslek çok ne tür istiyorsun. Fiziksel? Masa başı? 2 0 Yorumla
Mehmetkr98 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Tiktok diyecektim ama kapanıyor 😂 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hiç kullanmadım bugüne kadar asla kullanmam da Yorumla Mehmetkr98 +1 yıl Yalan inanmam 😀 Yorumla feministbirkral +1 yıl Ne zaman ve niye kapaniyor Yorumla
MurooZers Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 77% +1 yıl Yaparsın bireyler ya yapacak çok şey var 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Borsayı öğrenebilirsin. Günlük işlem yapmayı, teknik analizi falan. Hem para kazanırsın hemde 2. bir işin olur
Uluslararası sertifikalı programlara katılabilirsin en basitinden
Sporda kendini geliştire bilirsin dövüş sanatlarında. Malum şu sıralar sağlıkçılara olan şiddet arttı
Gelseni otele alalım her istasyonu görmüş olursun mutfak bazında
Yeni diller öğrenebilirsin. Meslek olarak soruyorsan meslek çok ne tür istiyorsun. Fiziksel? Masa başı?
Tiktok diyecektim ama kapanıyor 😂
Hiç kullanmadım bugüne kadar asla kullanmam da
Yalan inanmam 😀
Ne zaman ve niye kapaniyor
Yaparsın bireyler ya yapacak çok şey var
Tekrar oku başka bölüm
Sağlık iyi işte kendi alanınla ilerle
Yazılım öğren