Lütfen her kadını bir tutmayın ve de bu erkeklerin kendi isteklerini kontrol edememesi yüzünden namus ahlak her kese özgün o kadınlardan da bişey olmaz onlara para atanlardan da
Okumak istiyorum ancak abim erkek diye başka ülkeye gide biliyor benimse gitmeme izin yok ondan kat kat daha akıllı olmamın önemi yok evlenme yaşıydı falan derken bıktım ( bu arada 4. sınif hukuk okuyorum)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
bence zor durum şöyle çünki 😂😂
En azından kadın olduğunuz için karşınızda engeller yok
şaka bi yana kadın olmak zor
🥲
Hayır aksine aşırı kolay bişey
Nesi kolay
Para kazanmak , sevgili bulmak, karşı cinsi kullanmak, ilgi görmek vs...
Ya bi git işine bunların hepsini erkeklerde çok kolay yapa biliyor hatta karşı cinsi kullanmakta çoğu erkeğin üstüne yok
Lan sırf memeleri azıcık göründü diye 2 saatte kadına kaç bin TL attılar tik tok da
Lütfen her kadını bir tutmayın ve de bu erkeklerin kendi isteklerini kontrol edememesi yüzünden namus ahlak her kese özgün o kadınlardan da bişey olmaz onlara para atanlardan da
Sen sonuca bak kolay mı kolay işte, erkek yayın açsa o kadar para kazanabilir mi hiç bişey yapmadan kazanamaz ama kadın olunca kazanıyor işte
Bazen kolay değil bence
Şuanki durumumda tek sıkıntı kadın olmam
Sıkıntını bilmiyorum umarım iyi olur geçer 🌹
Çok teşekkür ederim 🥺💗
Neden öyle düşünüyorsun?
Okumak istiyorum ancak abim erkek diye başka ülkeye gide biliyor benimse gitmeme izin yok ondan kat kat daha akıllı olmamın önemi yok evlenme yaşıydı falan derken bıktım ( bu arada 4. sınif hukuk okuyorum)
Sen baya akıllısındır ha. Sıkma canını mesleği eline alınca. Cikarsın evden yok mu sevgilin?
Var o da fazla muhafazakar beni bir yere okumak ve s için bırakacağını sanmıyorum
Ozaman bırak çocuğu yenisini yap ne dersin?
Ama çok seviyorum onu , başka birini asla düşünmem...
Ozaman stress tam gaz devam 😅
Ozaman bir flört yap gecici
Yok artık ben seviyorum sevgilimi aldatamam karakterime ters
Mecbur stressə devam
Ozaman yapcak bir şey yok 😋 hayat çileler le guzel
Hayatta çekmediğim çile kalmamış
tamamen tercih ediyorsun ama
Tercih etmediğim çok şey oldu
Mesela neyi tercih etmedin?
evet hep veriyor jkadın
Konu o değil
ne peki