Kiz ogrencilerin geneli her zaman erkek ogrencilerden onde oldu bu da demek oluyor ki daha basariliyiz neden is dunyasinda basarili olamayalim hic bir sebep yok
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yönetimi kadınlar yapsa fiziksel güç gerektiren işleri erkekler yapsa, dersen bana uyar ama erkekler elektrik ve mekanik alanında daha iyi gibiler ne dersiniz tabi kadınlarda daha barışçıl ve düşünceliler yoksa biz erkekler ilk fırsatta birbirimizi yok ederiz
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılEfenim kadınlara saygım, verdiğim değer sonsuz olmakla birlikte, zihniniz/kafanız bu kadar çeşitli şeylere aynı anda odaklanıp kitlenebiliyorken çalışmaya adapte olmanız zor, tecrübelerimden yola çıkarak söylüyorum. İşe başlamak için kırk torpil ayarlayıp işe girdikten sonra "ay ben dosyayı nasıl taşıyayım" modunda, mesai bitse de gitsek modunda, nasıl işe geç gelir erken çıkarım modunda... Hiç bir şey olmasa birilerinin yaptıklarına, giydiklerine odaklanarak dedikodu modunda... 8 yılım bitti meslekte ve ben henüz hakkıyla işe odaklı, sorumluluklarının farkında kadınla karşılaşmadım. 8 yılda 1 kez rapor kullanmışlığım yokken bir kaç yıllık kadın personellerin 3 er 5 er raporları var. Hasta olduklarından değil 😊 bunu ben art niyetli veya küçümseyerek söylemiyorum. Hayırlı geceler.
00 Yorumla
Evet genelde ortaöğretimde ve yükseköğrenimde kızlar daha başarılı oluyor. Zaten zamanımızda da çoğu kadın iş hayatının içinde. Ayaklarının üstünde durup ne istediğini bilen kızlar her zaman başarılı olmuşlardır zaten.☺
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
Erkekler olarak iyi olmadigimiz bir alan yokmu? Şu kadın tr24ns ve bu erkek hâliyle bile bir çok kadını tokatlar. Sen hâla erkeklerin üstün cinsiyet oldugunu kabullenmeyecek misin?
Foto atamıyorum xper yetmiyoo08 Yorumla
Soran+1 yılHasstktir ordan sadece guc konusunda ustunsunuz ona okeyim onun disinda tamamen esitiz ha biz daha cok basarili olcak potansiyele sahibiz o ayri
Soran+1 yılKadinlarin cogu icindeki cevheri tam olarak ortaya cikaramiyor ya da çıkarmiyor cikaranlarda ortadaa ada lovelence yazilimin anasi be anasiiii
Soran+1 yılOrnegin
Soran+1 yılUlan ada lovemce olmasaydi bu siteye bile giremezdin
Soran+1 yılBir cok unlu bilim adaminin arkasinda da kadin varmis zaten onceden kadinlar bilim insani olsa bile adini on planda tutamazmis erkeklerin kiskancligi yuzunden
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınlar ma.. l oluyo genelde çokta başarılı olamazsınız bence
01 Yorumla
Soran+1 yılOyle bir sey yok butun derslerde genelde en basarili olan biziz bu da cok zeki oldugumuzu gosterir
+1 yılBaşarıya giden yollar zorlu ama bi Kadın olarak bencede bi yerlere gelmek, statü sahibi olmak inanılmaz avantajlı bişey. Dünyan değişiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAferin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Kadınların çoğu iş hayatına atılsa ve iyi eğitim alsa erkekleri geçeriz bence, katılıyor musunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat