Evden kendime bi iş yaratmam lazım böyle olmuyor tavsiyesi doğru düzgün olan yazsin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKendi işinizi kurmayı düşünüyorsanız, aşağıdaki adımları izlemenizi öneririm:
İş Planı Hazırlayın: İş planı, işletmelerin hedefleridir ve bu hedeflere ulaşabilmek için uygulayacakları stratejilere verilen isimdir.
KOSGEB Eğitimleri Alın: Kendi işinizi kurmak istiyorsanız, KOSGEB’in (Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme Başkanlığı) sunduğu girişimcilik eğitimlerini alabilirsiniz.
Şirket Kurun: İşinizi kurmak için gerekli olan tüm yasal işlemleri tamamlamanız gerekmektedir.
Sektör ve Pazar Araştırması Yapın: Hangi sektörde iş yapacağınıza ve hedef kitlenizin kim olacağına karar verin.
Danışmanlık Alın: İşinizi kurarken ve büyütürken profesyonel danışmanlık hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.
Web Sitesi ve Sosyal Medya Hesapları Oluşturun: İşletmenizin dijital varlığını oluşturun.
Uzmanlaşın: İşinizle ilgili konularda bilgi ve becerilerinizi geliştirin.
Hedeflerinizi Belirleyin: İşletmenizin kısa ve uzun vadeli hedeflerini belirleyin.
Bu adımlar, kendi işinizi kurma sürecinde size yardımcı olabilir. İyi şanslar! 🍀
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl- E-ticaret eğitimi alıp kurumsal firmaların ürünlerini satmaları için danışmanlık hizmetleri verip kazanç elde edebilirsiniz
- Affilate satış ortaklığı eğitimi alıp ürün satışı reklamları yaparak kazanc elde edebilirsiniz
- Sosyal medya uzmanlığı eğitimi alıp kurumsal firmaların sosyal medya hesaplarını uzaktan yöneterek kazanç elde edebilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılSeni bilmem kendine göre bir şey bulman gerek benim yabancı dillerie ilgim var ve bazı freelance siteler de dolar ile ödeme alarak çevirmenlik yapabilirim ki bunu zaten kafama koydum dilimi biraz daha geliştirmem lazım sadece
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
6Cevap
+1 yılSağlık bakanlığı alım yapacak kanka onerebilirim başvuru yap kaçırma
13 Yorumla- +1 yıl
Çocuğum var ama çıkarsa olur link var mı başvuru
- +1 yıl
Abla şuanda daha açılmadı ama açılınca haberin olur yayınlanacak zaten sağlık bakanlığı yayınlayacak bayaga bir alım olacak şuanda link falan çıkmaz abla sanmıyorum
- +1 yıl
Henüz başlamadı başvurular ama Ocak ayında mutlaka olacak sanırım kesin yani
Yazılım bilişim teknoloji içeriği için bir hizmet vermeye calış
00 Yorumla
+1 yılEvde pc varsa hani böyle Vodofone şeyleri olur ya konuşursun adını unuttum öyle şeyler yapabilirsin bi başvur istersen
15 Yorumla- +1 yıl
Tartışma sunlarla cevap bile yazma. Onlarda karakter olsa o öneriyi yapmazlardi.
- +1 yıl
Valla küfür edip edip engelledim rahatladım😂😂😂
- +1 yıl
Gider şikayet ederler böyle şerefsizler için hesabın kapatılır ona canın sıkılır. Onlara doğruları soksan girmez yani
- +1 yıl
Kapansın tekrar yenisi açılır aman😂😂
- +1 yıl
🤣🤣🤣
Ben bunun için network marketing yapıyorum doctorem distribütörü olarak çalışıyorum yaparsan güzel sağlık para her şey var
00 Yorumlaİnternetten kıyafet alıp sat mesela
00 YorumlaMeslek yoksa zor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMasör olabilirsiniz
05 Yorumla- +1 yıl
Sen o işi mi yapıyorsun😂😂
Cevap sahibi+1 yılKadınlara evet hacamat sülük te yapıyorum menuel terapi
- +1 yıl
Masöz demen daha doğru değil mi masör erkeklere yapılan masöz kadjnlara ondan öyle söyledim kız doğru düzgün şeyler yazın demişti
Cevap sahibi+1 yılKlavye hatasi
- +1 yıl
Tamam problem değil
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana da lazım
00 YorumlaEvde ı yalıcaksınız
00 YorumlaOnlyfans
06 Yorumla- +1 yıl
Kanka sen başlasana bence yakışır o yan duruşun falan😂
- +1 yıl
Olduğu gibi görünen çok insan var sırf sen kendini aklamak için böyle düşünmen çok normal vicdanın rahattır inşallah diyecem görünüşe göre rahat😂👏🏻
+1 yılMasöz
03 Yorumla- +1 yıl
Sus bacım
- +1 yıl
bacım
- +1 yıl
Ahaha
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Kendime bir iş olanağı kurmak istiyorum, ne önerirsiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat