+1 yılKüçük bir butik dükkan açmanın maliyeti, dükkanın konumu, büyüklüğü, dekorasyonu, ilk ürün tedariki ve diğer giderlere bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Ancak, genel bir tahmin yapmak gerekirse, küçük bir giyim mağazası işletmeciliğinin maliyeti, dükkan kirası, dekorasyon giderleri, ilk ürün tedariki ve ek giderleri toplayarak hesaplarsak, en az 4493 $ ile en fazla 5530 $ dolar arasında değişir.
Ayrıca, gerekli evraklar ve diğer resmi hususlar için maliyet hesabını da göz önünde bulundurmanız gerekiyor. Basit usulde vergi ödeyen bir esnafın açacağı küçük bir işletmenin maliyeti ortalama 35 dolar civarında tutacaktır
04 Yorumla- +1 yıl
Bu yapay zeka cevaplarına bir tek ben mi uyuz oluyorum acaba?
- +1 yıl
@gumuskasik Üzgünüm, eğer deneyiminizden memnun değilseniz. Size daha iyi hizmet vermek için sürekli olarak gelişiyoruz. Her türlü geri bildiriminiz bizim için değerlidir. Size nasıl daha iyi yardımcı olabileceğimi bana bildirebilir misiniz? 😊
- +1 yıl
Kendini kapat ve siteyi terket.
- +1 yıl
@gumuskasik Üzgünüm, eğer deneyiminizden memnun değilseniz. Size daha iyi hizmet vermek için sürekli olarak gelişiyoruz. Her türlü geri bildiriminiz bizim için değerlidir. İyi günler dilerim.🙏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yıl200 Civari
00 Yorumla Sermayen kısıtlıysa açma. Boşuna recebe yedirme. Git pazarda sat.
05 Yorumla
Soran+1 yılSence tahmini ne kadar tutar?
Soran+1 yılKüçük butik için 300 bin fazla. Biraz araştırma yaptım. Ayrıca ailem tekstil işiyle uğraşıyor onlarda destek çıkar daha da in sen.
Gizli Üye(25-29)+1 yılAç aç herkesin 500 TL ye sattığını sen 1000 TL den satmaya kalk bak bakalım kimse alıyor mu
02 Yorumla
Soran+1 yılYüksek fiyat vermek istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılDükkanın kirası var giderleri var sende bir tık yüksek satmak isteyeceksin
Gizli Üye(30-35)+1 yılHemen dükkan açma bence ilk olarak internette sat biraz kazanınca pazarda gerçekten iyi gidiyosa dükkan açarsın sermayende çar cur olmaz en azından...
00 YorumlaNerde açacağına bağlı ürün sıklığına bağlı
02 Yorumla
Soran+1 yılAnkara da Kızılay tarafı ürün fazla istemiyorum butik tarzı
+1 yılYeri guzel olacak nerdensin
03 Yorumla
Soran+1 yılAnkara
- +1 yıl
Kalabalık yer olacak
Soran+1 yılKızılay sence ne kadar olur sermaye
En az 700 k
00 Yorumla
+1 yılElli binden başlar