Yetinmeyi bilmek güzel bişey ama fedakâr olmak sıkıntı hiç kimse asla fedakâr bir hali hak etmiyor. Okumadan da para kazanılabilir, statü edinilebilir. Ama bunların hiç biri bana kendimle gurur duyuyorum dedirtemez.
Misal benim bugün kafamın içindeki soru; ruhsal olarak sana benzeyen bir kız çocuğu yetiştirirken nelere özen göstermeliyim? Ergenliği geçiştirmek değil hazmettirmek gibi bir vazifem var ve ben asi bir bireydim ne yapmam gerektiğinin çıkarımını yapamıyorum. Ne yapsam ters tepecek bunun farkındayım çünkü 😅 Ne çok kendimden bahsettim 🤦♀️
Aslında anlatmak istediğim kısaca bir kadın yetiştirdiği emaneti sayesinde kendiyle gurur duyuyordur belki bilemiyorum.🤷♀️
okuma kısmından gurur duyuyorlar muhtemelen sende öylesindir sude. niye bu 2si secenek anlamadım ayrıca. şu anda bu konuda bi hype var artık bi yükseliyor insanlar bu konuya. bayanlar aslında.
Zamanı gelince fedakarlığı her ikisi de yapar. Okuyup, herhangi bir alanda kendini geliştirip, kendi ekonomik gücünü oluşturan her kadın kendisi ile övünebilir.
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Ülkemizde kadınlar hangisiyle gurur duymalı size göre, azla yetinip fedakârlık ettikçe mi, okuyup paralarını kazandıkça mı?