Kızlar Bir Adım Öne Önlisans mezunuyum ve polis olmak istiyorum. Şansım nedir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Önlisans mezunuyum ve polis olmak istiyorum şimdi çalışmaya başladım kpss ye sizce şansım nedir Önlisans mezunuyum ve polis olmak istiyorum. Şansım nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Lisans mezunu olman lazım kadınlarda boy 1.65 olmak şartı var saglık muaynesi geçmen lazım tyt +ayt 350 yapman lazım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yüksek, ben geçen sene başvuru yaptım akademiye ama puanım yetersizdi diye alınmadım. 0 0 Yorumla
M-Nostradamus Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Spor mülakatı için çalışmalısın. Kurslara gidebilirsin. Tabi KPSS puanı da önemli. Tabi bununla da bitmiyor. Spordan geçersen sözlü mülakat yapılıyor. 0 0 Yorumla
ferfeciir Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl POMEM için fizik önemli. 0 3 Yorumla LemonSeed +1 yıl Ne fiziği ya sapık mısınız Yorumla ferfeciir +1 yıl Saçma sapan konusma fizik güçlü olmalı parkur var. Yorumla LemonSeed +1 yıl Saçma sapan konuştuğum falan yok ve de ona bir kere fizik denmez, güç denir. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Lisans mezunu olman lazım kadınlarda boy 1.65 olmak şartı var saglık muaynesi geçmen lazım tyt +ayt 350 yapman lazım
Yüksek, ben geçen sene başvuru yaptım akademiye ama puanım yetersizdi diye alınmadım.
Spor mülakatı için çalışmalısın. Kurslara gidebilirsin. Tabi KPSS puanı da önemli. Tabi bununla da bitmiyor. Spordan geçersen sözlü mülakat yapılıyor.
Tabi ki bir adım öndesiniz
Yaş kaç
23 yaş
Zorrr
POMEM için fizik önemli.
Ne fiziği ya sapık mısınız
Saçma sapan konusma fizik güçlü olmalı parkur var.
Saçma sapan konuştuğum falan yok ve de ona bir kere fizik denmez, güç denir.
Olursun inşallah
Alımı az?