BBC, 2023 yılının ilham kaynağı ve etkili 100 Kadın listesi açıkladı. Listeye göre "Bilim, Sağlık ve Teknoloji" kategorisinden Türk bilim insanı Canan Dağdeviren de yer alıyor.

BBC, 2023 yılının ilham kaynağı ve etkili 100 Kadın listesi açıkladı. Listeye göre "Bilim, Sağlık ve Teknoloji" kategorisinden Türk bilim insanı Canan Dağdeviren de yer alıyor.

Bu kadına aşırı bi antipati duyuyorum 2016-2017 yılları arasında üzerinde çalıştığım piezzoelektrik projesini maddi imkansızlık ve yeterli sosyal çevrenin olmayışından ötürü hayata geçiremedim ve bu kadın yaklaşık 6 ay sonra benim projeyi açıkladı yıkılmıştım resmen… Proje şu şekilde eskiden kalp pilleri zayıfladığı zaman küçük bir operasyonla yenisi ile değiştiriliyordu, fakat benim ve Canan hanımın projesi şu şekilde piezzoelektrik dediğimiz cihaz üzerine bir basınç uygulandığı zaman wiliwaatlık bir enerji üzeriyor, diyeceksinz ki vücutta o cihaza basıncı nasıl sağlayacağız oda şöyle kalp kan pompalarken şişiyor kanı gönderirken de büzülüyor ya o kalbin kanı pompalerken attığı anda bizim meydana getirdiğimiz cihaza dokunacak ve gerekli olan enerjiyi kriz anında şok etkisi olarak kalbe gönderecek ve hasta çarpmanın etkisi ile hayata dönecek…. Anlatırken bile gözlerim doldu
İlham veren kadınlar derken neden cinsiyet vurgulanıyor anlamış değilim. İlham veren erkekler dese biri cinsiyetçi vs vs demediginizi birakmazsiniz. Yalansa yalan yanlış sa yanlış diyebilirsiniz. Kadınlar cinsiyetçilik yapıyor. En ufak bir şey yapsalar cinsiyet vurgusunu ekliyorlar mutlaka.
bu testler parayla girilen testler. pr ajansı geliyor şu kadar para ver ödül al cart curt diyor veriyorsun sonra seni seçtik şu bu diyorlar ve bedava reklamını yaptırıyorsun. örneğin her sene ülkemizde yılın sanatçısı seçilen nihat doğan gibi
Cevap
10Cevap
Canan Dağdeviren var
İlham veren yok da gurur duyduğumuz sporcularımız var. Bir de bilim insanı oldu.
Ben.
Kendini kadınlardan üstün sanan erkolara ayar veriyorum asdghh
Halide edip, afife Jale. Sabiha gökçen. jan dark
Tomris hatun
ilham veren erkekler listesi hiç olmadı be
Bana ilham veren Maria Curie.
Canan Karatay 😀
Şeker zehir içme içme
Hiçbiri.
Tebrik ederim
Sabiha Gökçen
Sebep?
İdolüm kadınn
Frida.
Normal yer alması
Ebrar karakurt.
Görünce midem bulanıyor onu
@jwjwk Eşcinsel olabilir sizi ne ilgilendirir Kişisel tercihleri ve özel hayatı seni ne ilgilendirir. 21 yaşında başarılı bir kadın voleybolcu buradan bakınca sen ergen ve cahil gözüküyorsun. Çok itici ve kabasın rahatsız edicisin daha düzgün cümle kurmayı bilen bilmiyorsun Yazık senin zihniyetine umarım senin dogurdugun çocuk eşcinsel olur ozman, görecegim
Niye bu kadar yukseldiniz ben Müslümanı Müslümanlıkta escinsellik lanetlenmistir hemde öyle böyle değil Allahin en sevmedigi en nefret ettigi lanetlediği şeye saygı duyamam tabiki gördüğüm zaman tepkimi dile getiririm iğreniyorum o zihniyetten bunun büyük laf edilmesi gibi bi cümle söz konusu dahi olamaz gercektne iğreniyorum hani muslumansin buna saygı duy diyeceksin asla bu saygı duyulacak bir şey asla değil
@jwjwk çöp ruhlu tiplere laf anlatmaya çalışmak beyhude. Yorma kendini. Ruhları çöp bunların...
@jwjwk Karakteri leş ve beş oldugunu neredem biliyorsun? Sevmek zorunda değilsin saygı duymak zorundasın. ayrıca lut kavminden bahsediyorsan biliyorum ki okadar bilgisizsin ve irenç konuşuyorsun ki sen bir müslümansın senden, rahatsız oldum İslam, sizin gibi insanlara , kaldıysa , vay haline..
Ayrıca Burası imtihan dünyası herkesin imtihanı farklıdır. Kimsenin imtihanı kimseyi ilgilendirmez imtihanını nasıl vermek ona
kalmıştır. Allah isteseydi ona bu duyguyu vermezdi ama verdi çünkü bu o onun imtihanı ve karışmak kimseyi ilgilendirmez. Herkes kendi sınavı veriyor ve vermeye devam edecek. Bu Allah ile onun arasındadır. Seni ve beni alakadar etmez. ayrıca kimi sevecegimi örnek alacagıma kimse , karar veremez. Öldügün zaman senin amel defterin yaptıklarından sen sorumlu olacaksın biz degil herkes kendi hayatını yaşar ve yaşamaya devam edecek kimse kimseden, sorumlu degildir. Bana lazım olmadıgını sanan kim söyledi seni ne ilgilendirir sen kimsin? beni tanıyor musun? Senin beş para etmez , dedigin insan Türkiye Cumhuriyeti Devletini Voleybol Oyuncusu Türkiyeyi Temsil ediyor. Sana saygı duy demiyecegim sen bu zihniyetle bu konuşma tarzıyla zaten kimseye saygı duymazsın yobaz.
Senin gibi cahil ve yobaz , sıg insan konuşacak birşeyim yok yazmayı bırak benide rahatsız etme sizin gibi insanları, görünce , saldırmak istegim geliyor
Sorsam ilk namaz nerede kılındı onu bilmeyen yarım inançlı insan insanları kınıyor.
Dedikodu yapmak , +namaz kılmadın sitede bana cevap verdin nerede , senin imanın ezan okundu namaz kılcagına gelmiş sitede millete laf atıyorsun birde islamdan dinden bahsediyor burada birdaha mesaj, atıp beni rahatsız etme !
Gurur Duycagınız yerde insanları kınıyorsunuz Senin günahları say say bitmek bilmez. yazma birdaha.
@SeyyahÖküz1 Senin yaşın kadar benim egitimim var ahlaksız.
Kudur havla. Çöp ruhlu yaratık... Eğitimine sokayım.
@SeyyahÖküz1 Aramızdaki fark bu işte küfür etmeden birtane cümle bile kuramazsınız.
0 bilgi 0egitim sizde anca laf + küfür başka , bir şey yok
@jwjwk bırak havlasin...
Helal olsun